В державній установі «Селидівська виправна колонія (№82)» відбулися урочистості з нагоди святкування 21-ї річниці Дня Конституції

30 червня 2017 11:32 | Селидове, Донецька область
27 червня 2017 року в державній установі «Селидівська виправна колонія (№82)» Південно – Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції відбулися урочистості присвячені 21-й річниці Дня Конституції України. Робочий ранок в колонії почався із загального шикування особового складу, під час якого було урочисто винесено державний прапор. В цей сонячний ранок 9 новоприйнятих співробітники державної установи «Селидівська виправна колонія (№82)» присягнули на вірність українському народові. На початку заходу до молодих співробітників звернулась начальник відділу по роботі з персоналом колонії підполковник внутрішньої служби Оксана Стрілець: «Присяга працівника органів Державної пенітенціарної служби України складається на все життя і є визначною незабутньою віхою в долі людини, свідченням її життєвого вибору, свідомого ставлення до професії, обіцянки віддано служити незалежній державі. Присяга – це не прості слова: працівник, прийнявши присягу, в подальшому житті і службовій діяльності буде керуватись цими принципами, які проголошені в присязі». В урочистий момент, у присутності всього особового складу установи, молоді співробітники дали клятву з відповідальністю виконувати свій службовий обов’язок, вимоги статутів та наказів, постійно удосконалювати професійну майстерність і збільшувати рівень культури, не допускати порушень прав та свобод людини і громадянина, всіляко сприяти укріпленню правопорядку. Цей день для молодих співробітників запам`ятається не тільки прийняттям Присяги, але й днем, коли вони всі отримали спеціальне звання молодшого сержанта внутрішньої служби. Вітаючи молодих співробітників начальник установи майор вн. сл. Олексій Чуєв побажав їм міцного здоров`я, родинного благополуччя, кар`єрного росту та виразив надію, що молоді співробітники з честю і гідністю будуть виконувати свої службові обов`язки та завжди дотримуватися даної ними Присяги. До молодих співробітників з привітанням звернулась заступник голови профспілки Ганна Олійник, яка побажала їм міцного здоров`я, кар`єрного росту та миру і вручила невеличкі подарунки.
Після чого відбулися урочисті збори особового складу установи, які були відкриті Гімном нашої Держави та переглядом документальної стрічки про історичні події 1996 року, коли приймалась Конституція України. Після закінчення фільму начальник установи майор вн. сл. Олексій Чуєв привітав весь особовий склад з наступаючим святом Днем Конституції України, побажав здоров`я, родинного щастя, стійкості, непохитності, вірності своєму Конституційному обов’язку та мирного неба над головою. Кращим співробітникам колонії були вручені грамоти і подяки. В цей день також було урочисто відкрито «Дошку Пошани».
Після проведення урочистих зборів співробітників установи і засуджених, які відбувають покарання, святковим концертом привітали творчі колективи Селидівського будинку культури.
Автор: Відділ по роботі з персоналом Селидівської ВК (№82) Південно – Східного МУПВКПП МЮ
30.06.2017 11:32
Останні новини «Інше» найближчих населених пунктів
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