Вишгородська філія ПАТ «Київоблгаз»

обновлено 26 декабря 2023 09:00 | Вышгород, Киевская область
Відкрите акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Київоблгаз» надає наступні послуги населенню:
• Встановлення, перевірка та ремонт лічильників газу.
• Технічне обслуговування, ремонт газового обладнання.
• Приєднання до газових мереж; газифікація будинків, комуна-льно-побутових об’єктів.
• Виготовлення проекту на газифікацію житлового будинку.
• Внесення змін в технічні умови на газифікацію.
• Припинення або відновлення подачі газу по заяві споживача.
• Видача технічних умов на газифікацію або реконструкцію га-зової мережі індивідуальних житлових будинків, промислових об’єктів та ін.
• Приймання в експлуатацію та видача технічних умов на вста-новлення газового приладу (водонагрівач, опалювальний ко-тел, газовий конвектор, опалювальна піч та ін..).
• Приймання в експлуатацію системи газопостачання індивідуа-льного житлового будинку, багатоквартирного житлового бу-динку.
• Постачання природного і скрапленого газу.
Активность в соцсетях
26.12.2023 09:00
Працівники газового хазяйства м.Вишгород ведуть себе не коректно підсовують акти а за місто хазяїна ставлять підписи самі
ответить (0)
Нужно писать жалобы на них .
ответить (0)
Ужасс. Живу в г. ВЫШГОРОД, хочу составить счетчик, а мне сообщили сумму в 10-12 тыс. грн.!!!!!😡 За что такая сумма?
Монополисты ( только они могут ставить счётчик, только их аппарат), что за бред(((
Я никогда такого не видела.
Сама родом с другого города, таи людям устанавливали за 700 грн.
7 мес. Назад
ответить (0)
В сели Андриївка Київської обл в зв'язку вийсковими диями був пошкоджений газопровід ,и було видсутне газопостачання за березень квітень мисяць по вулицях Меля и Вишнева люди сидили з дитьми у погрибах пид обстрілами без гарячої їжі натомис платижка за транспортування газу надийшла и зараз багато будинків повністю зруйновано люди мешкають хто де а платижки за транспортування надходять це геноцид Потрібно платити тилки за ти послуги котри отримуеш
ответить (0)
Добрий день. В с. Козаровичі, по вул. Приморській 3, після обстрілу пошкоджено газовий лічильник. Майсти 11.04. 2022 були в селі, але чомусь наш дім оминули. Сидим без газу.
ответить (0)
Хочу залишити негативний відгук про роботу даної компанії. Моя бабуся - літня людина, їй 82 роки, інвалід другої групи. Проживає в селі Пірнове Вишгородського району. Співробітники даної компанії цими днями виявили несправність газового редуктора і "відрізали" газ, залишивши літню людину напередодні зими без тепла і можливості приготувати їжу. Сьогодні намагалися з'ясувати і вирішити це питання, натомість зустріли нелюдське ставлення, зверхність, байдужість співробітників, які порадили купити бабусі електроплиту. Спілкування з співробітниками - безрезультативне, із розряду "іди туди- не знаю куди і візьми принеси те- не знаю яке". А саме, вимагали якісь розруківки з Ощадбанку, соцбезу, яких у вказаних організаціях не видають. Як бути? Куди звертатись? Прогноз від співробітників: можливо через місяць вам підключать газ. Скажіть, а це не порушення прав людини? Заборгованостей людина не має, сплачує все вчасно. Якщо ви виявили несправність невже її неможливо владнати? Людина може жити в холодній хаті? Дякуємо, за пораду купити електроплиту, але ми сподівалися на вирішення нашого питання і відновлення газопостачання. Київоблгаз - це взагалі сервіс для людей? Чи як?
ответить (0)
22 вересня 2021 року, ,які називаються представниками газової служби, а саме Борисполец та Вовчук, залізли,як злодії до мене в двір і без будь яких попереджень, відключили газопостачання. Придумали собі причину, що нібито була аварійна ситуація, і відключили газ без моєї присутності. Вже майже місяць,я не можу добитися правди. Невже ви дійсно думаєте. що не понесете покарання????
ответить (0)
Доброго дня, довожу до вашого відома жахливу, нелюдяну поведінку і дії робітників Вишгородської філії ОблГаз. 17.03.2030р. у пенсіонерки (72 роки), в с. Лютіж (не буду поки що називати призвіще), робітники вищезазначеної організації, скориставшись відсутністю господарки вдома, проникли без дозволу через два сусідніх (приватних подвір'я) до неї на територію, а саме: спочатку самовільно вскрили ворота подвір'я (потім так і залишили відкритими), виломали залізну хвіртку, зломавши рослини і квіти, по курятнику дісталися до газової труби і відрізали від постачання газу. Пенсіонерка повернувшись була шокована та схвильована. Що робити? Попереджувальних листів не надходило. Так, заборгованість є, але ж не таким же чином треба вирішувати дану ситуацію. Додзвонитися неможливо, всі перебувають на карантині, працюють онлайн. Ось мене і попросила ця жіночка написати листа. Хочу звернутися до керівництва Вишгородської філії облгаз, ви самі порушили низку законодавчих актів. Про незаконне вторгнення на приватну територію, та здійснення ушкодження майну буде описано окремо. Я хочу наголосити про порушення Закону України 3219 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямовані на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби COVID_19", де абз.4 п.3 Розділу II Прикінцевих положень зазначає: на період встановлення карантину (обмежувальних заходів), та протягом 30 днів з дня його відміни ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ: припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі. Офіційно карантин на усій території України встановлено з 12.03.2020р. по 03.04.2020р. Постановаю Кабінету Міністрів України 211 від 11.03.2020р.! Прошу переглянути дії ваших робітників та вжити негайні міри щодо підключення помешкання пенсіонерки до газу.
ответить (0)
Добрий день. шановна спільнота, чому встановивши котел дров'яний та принцепомо не користувався газом+мешкаю 1 у мене рахунки по2500. пільги чомусь не маю
Даю особистий рахунок. чекаю відповідь0130020080
ответить (0)
Добрий день Київоблгаз! Прошу вирішити питання щодо врегулювання заборгованості, яку мені виставляють щомісячно по особовому рахунку 7001100080 з квітня 2019 року до оплати в сумі 2764,57 гривень. Проте дана заборгованість нарахована не правомірно, оскільки споживання газу проводилося в опалювальний період 2017-2018 року (до травня 2018 року). В жовні 2018 року, в один із зручних способів повідомлення показників лічильника, мною на телефон контролера було надіслано СМС повідомлення з показниками лічильника, але в рахунках, що надійшли за жовтень та листопад 2018 року дані показники не були відображені, а також не нарахована сума, яка підлягала до оплати, відповідно до вказаних показників лічильника. Слід зазначити, що я фактично проживаю в іншій області, а з 01.11.2018 року відбулося підвищення цін. Маючи реквізити для сплати вартості спожитого газу, відповідно до заявлених у жовтні 2018 року показників лічильника, при відсутності рахунку було сплачено на рахунок ТОВ «Київоблгаз збут» у грудні 2018 року кошти в сумі 5472,54 грн, а з урахуванням наявної переплати в сумі 1525,20 грн., що рахувалася по особовому рахунку, це склало 6997,74 грн., тобто мною фактично була сплачена вся кількість спожитого газу та погашена сума заборгованості, що утворилася станом на 01.11.2018 року. З грудня 2018 року по лютий 2019 року по особовому рахунку рахувалася переплата. В березні 2019 року я запросила контролера та показала показники лічильника, які не відрізнялися від заявлених мною в жовтні 2018 року, як і на час подання даної заяви. Таким чином, враховуючи вище викладене, прошу не нараховувати мені заборгованість за газ, який фактично був спожитий до 01.10.2018 року та оплачений.
ответить (0)
Доброго дня !!! Шановні керівники такої відомої компанії "Київгаз", зверніть увагу на ваших деяких працівників це знижує рейтинг Вашої компанії. Про який сервіс можна говорити, мало того що ціни за використання газу заоблачні, ну вони як ми бачимо від працівників філії не залежать, а от відношення до споживачів хотілось би кращого..сьогодні 31 липня десь приблизно на десяту годину передаю показники лічильника з села Синяк, а по ту сторону зразу крик девочки давайте скоріш бо багато роботи. хотя я телефонувала сама без так званих девочок. це по перше- по друге на квитанції за червень звернула увагу змінився особовий рахунок, тому і запитую у працівника яка по ту сторону ще продовжує кричати - девочки яка різниця який о/р - говоріть старий можливо це так треба, але я працівник бухгалтерії у мене завжди точність, а тут шо попало. Дякую з повагою Надія.
ответить (0)
Шановне панство! Зверніть, будь ласка, увагу на те, ЩО діється у Бородянській філії. Таке відчуття, що там працюють або п"яні, або малограмотні. Виставляють рахунки від яких можна потрапити у реанімацію. Дзвониш, пояснюєш. Вимагають сплатити, мовляв, у наступний місяць перевірять. Через місяць приходить квітанція ще з більшими нарахуваннями. Мій особистий рахунок по травень 2015-2900009332, з червня 2015 -0800313637
ответить (0)
Это ужас!!!!!

Пришла в контору из-за ошибки самой конторы, которая выставила мне несуществующий счет на газ!!!!!!
Сегодня мне принесли эту злощастную квитанцию, я выяснила, что следующий приемный день только через две недели!!!!!!!!!!!
Побежала сразу разобраться, чтобы успеть детей забрать со школы, попала на обед!!!!!!!!! неужели при таком небольшом колличестве приемных дней нельзя организовать поочередный перекус сотрудников????????
Выслушала от светловолосой сотрудницы, столик которой слева от входа возле окна, что с детьми надо сидеть дома!!!!!!!!! т. к. пришлось притащить сына грудничка. А как же? Муж на работе, чтобы оплатить тот же газ и прокормить нас с детьми, которых у нас, слава Богу, трое, чем мы очень гордимся!
Так вот, с сыном на руках меня вытолкала из кабинета другая сотрудница конторы с широкой красной рожей базарного типа, которой повидимому очень хотелось докушать свой паек!!!!!!!!!!!!!!!!! когда я зашла попросить стул, т. к. очередь в коридоре 30-40 человек и многим приходится стоять.
Неужели нельзя предоставить достаточное количество стульев, раз уж собираете такие очереди??????
А о кулере страшно даже мечтать!!!!!!!!!
Позорище!!!!
А жаловаться тоже некому, директор на обеде, секретарь на обеде! Попытки дозвониться в приемную не удались((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!
ответить (0)
Доброго дня. в 2013 році я заключив договір про підключення будинку в смт. Клавдієво. до газопостачання. Роботи були виконані, було піключено будинок до газопостачання. Однак договору мені ніхто не надавав і про те, що потрібно було його зареєструвати в Бородянській газконторі мене ніхто не првідомив. В серпні 2014 року перевіркою було встановлено, що мною було використано 3311 м.3 газу і я сплатив на рахунок 3338 грн. Так як я в будинку не проживав то за період з 01.08.2014р. по 01.94.2016р. мною було використано 6655 м.3 газу. Крім оплаченої суми я оплатив за використаний газ ще 2300грн. За цей період мені тричі міняли особистий рахунок, книжки про сплату за використаний газ мені не надали. Однак мені нарахували аж 9000 грн. боргу. За 3311 м.3 газу мене примушують оплатити по нових тарифах, мотивуючи це тим, що ціни помінялись, помінялась категорійність. Але мене про це ніхто не повідомляв. На мої пояснення мені відповідають, що на всіх парканах вивішені нові розцінки на газ і я повинен володіти інформацією. Скажіть. будь даска, чому я повинен плати за використаний газ в 2013-14рр. по нових розцінках. Це що нове ноу-хау по-Бородянське?
ответить (0)
пришла в Киевоблгаз в Вышгороде. Обед написано до 12:45, но вот уже 12:55 и они только заканчивают трапезу за длинным столом! Когда я хотела заглянуть в кабинет в 12:50 охранник был оочень зол и эмоционален! После того он мне ещё долго высказывался. Типа, где вы видели, чтоб обед вовремя заканчивался..! Вот этот факт меня и разозлил, т. к. Я очень спешила. Хочу пожелать уважать время других и тогда вашу работу тоже будут уважать!
ответить (0)
Вітаю. Питання такого плану: -я мешкаю на территоріі Бородянськоі філіі, як замінити газовий лічильник G6 на G1,6. Буду вдячний за відповідь.
ответить (0)
Добрый день я житель с. Гавриловка 2015 на наш дом(Садовая 1) был установлен газовый счетчик, так как платежи за централизованное отопление были заоблачные. Использовали ровно год и к нашему огорчению платежи стали еще больше.3000-6000 -9000-11500 это платежи за март месяц без учета льгот. На просьбу предъявить показания счетчика на конец месяца, оказалось, таковых нет. Вентель скручен(жильцы вызывали 16 декабря полицию) последние показатели сняли работники Жк, ВМЕСТЕ со СЧЕТЧИКОМ. Просим прояснить ситуацию, чтобы плательщики наконец увидели, за что должны внести такие огромные суммы
ответить (0)
Прошу звернути особливу увагу на грубі порушення працівниками КИЇВОБЛГАЗУ !!
А саме в грудні місяці 2017року в с. Глібівка Вишгородського р-ну при перевірці показників лічильників газу, діючи умисно, в порушення ст.30 Конституції України, яка гарантує право на недоторканість житла, співробітниця незаконно!! проникла на територію домоволодіння. Перелізла через хвіртку зламавши ручку, шляхом злому відкрила скриньку для лічильника газу....
Свідком такого ганебного вчинку був сусід. Зламана ручка та відкрита шляхом злому скринька, зафіксовано на фото. Такі вчинки можуть кваліфікуватися як злочини за ст.162 та ст.365 КК України. Таким співробітникам не місце в Київоблгаз!!!
Ганьба всій конторі...!
ответить (0)
Доброго дня! Шановні громадяни! будьте пильними в батьків (мешкають в с. Гаврилівка) забрали чотири місяці тому лічильника по газу на повірку без ні яких документів, актів. Відмовилися писати акт: зі словами навіщо писати у вас все добре. Через чотири місяці зателефонували з повідомленням про втручання в лічильник зірвані пломби та ін. Сказали заплатити 1500 грн за експертизу та купити новий лічильник. Сьогодні Матері підсовують акти в яких не має їх підпису. зі словами ми нічого не знаємо. Це що робиться.? Де шукати правду.
ответить (0)
Обращаюсь к руководству Киевоблгаз по Вышгороду. За последние два месяца столкнулся с бесчинством со стороны работников службы, а именно главного инженера. Суть проблемы состоит в том, газовщики пытаясь давить на жильцов кв.3 секция 4 ул. Ватутина 110 тупо два раза отключали десятиэтажный стояк на 2 недели. Причем поясняли бредовыми отмазками об утечке газа и т. д. Сегодня-18.08.2018 после ремонтных работ на трассе по подключению нового ЖК включили все секции кроме одного стояка, который вооюще отсоединили от системы газоснабжения, что бы сами не включили. Более скотского отношения уже давно не ощущал. Завтра подадим заявление в прокуратуру.
ответить (0)
Добрый день, уважаемый Киевоблгаз! Я с 15 марта 2018 года начал нестандартное подключение к газовой сети, номер договора - ОЗДК 7742-18 (если правильно разобрал почерк менеджера). На сегодняшнее число - 28.08.2018 я имею на руках только внутренний проект подключения дома с его просчетом - договор №37-ВП, заказ №37-ВП-2018, заявитель - Чуднецов С. В.
Проекта наружного и его просчета до сих пор нет!
Я его жду уже 2 месяца! Со своей стороны я сделал все, что нужно было для подключения!
Я очень сильно прошу получить от ответственного лица письменное объяснение почему я до сих пор не могу получить нужные мне данные для прокладки газопровода на мой участок. И решить этот вопрос! На данный момент у меня на 90% законченны внутренние работы и если я по причине Киевоблгаза или другой службы до середины октября не проведу газ, и возникнут последствия, которые помешают мне въехать в дом, то я найму независимого эксперта, который все задокументирует и подам в суд! Поверьте, я знаю, как это делать! Суд с банком я уже выиграл!
И последнее: когда я приезжаю на вызов моего клиента не беспокоит, как я спал или успел я поесть, хватает ли всего в моем чемодане для оказания первой помощи!? Он хочет и имеет на это полное право, получить квалифицированную помощь!
Так вот сейчас Я ваш клиент! И мне все равно, какие у вас проблемы, и кто с кем не может, что поделить или какой где тендер?! Я ХОЧУ ПОДКЛЮЧИТЬ ГАЗ И ТОЧКА! Жду от вас профессионального решение в срок до 5.09.2018. (я знаю, что вы имеете право отвечать в течении месяца ...)
Спасибо заранее!
ответить (0)
Добрый вечер! Я мама ребенка который посищает детский сад в Бородянском р-не, пгт. Немешаево, "Лісова казка» на сегодняшний день 30.10.2018 отопления в детском саду нет. В группе +12. Подскажите пожалуйста в чем проблема и когда будет включено отопление, или куда можно обратится по этому вопросу. Огромное спасибо. Жду ответа
ответить (0)
здравствуйте. уважаемые руководители !!!прошу обратить внимание на работу ваших сотрудников. дозвониться по этому номеру невозможно-2536269540. а если вдруг посчастливится-то хамят и грубят в ответ. бросают трубку. перекидывают как мячик друг на друга. я установила счетчик и приходят заоблачные счета. например-я использую в месяц 3,5 а мне приходят квитанции с цифрой14,23!!!!!!!!!!перерасчет никто не делает и продолжают приходить квитанции с неправильными цифрами. что происходит??????почему кучка теток не хочет работать и разговаривать по-человечески?????
ответить (0)
Объекты инфраструктуры «Учреждения, общества > Газоснабжение и газификация» ближайших населенных пунктов
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