Бюро перекладів "Рішельє"

обновлено 17 декабря 2023 03:25 | Червоноград, Львовская область
Бюро перекладів та юридичних послуг «Рішельє» – це професійна команда дипломованих перекладачів та юристів, які об’єдналися заради однієї мети – надати клієнтам повний спектр якісних послуг у сфері перекладу та юриспруденції. Багаторічний досвід та професіоналізм наших працівників дозволяє нам виконувати замовлення із найвищою якістю та за помірними цінами. Ми виконуємо замовлення будь-якого типу та складності у найкоротші терміни.

За час існування нашої компанії МИ:
- сформували команду професіоналів - спеціалістів в кожній окремій сфері, що дозволяє нам виконувати Ваші замовлення оперативно та якісно;
- знайшли особливий підхід до кожного нашого клієнта;
- завоювали довіру наших партнерів та постійних клієнтів, високим вимогам яких ми стовідсотково відповідаємо.

ЧОМУ ВАМ ВАРТО ЗВЕРНУТИСЬ САМЕ ДО НАС:
1 – ЦЕ ШВИДКО. Ви зажди можете замовити у нас послугу термінового перекладу. Наші фахівці у найкоротші терміни виконають ваше замовлення та за допомогою служби доставки направлять його до Вас.
2 – ЦЕ ВИГІДНО. При замовленні будь-якого типу перекладу в компанії «Рішельє» Ви відразу будете повідомлені про реальну та остаточну ціну, без будь-яких надбавок чи додаткових доплат. Для кожного клієнта – у нас окремий підхід, а система знижок для наших постійних клієнтів – вражає і не залишає байдужими.
3 – ЦЕ ЗРУЧНО. Зручне місце розташування, у самому центрі славетного міста Львова, дозволить Вам безперешкодно та швидко знайти нас для негайного вирішення Ваших питань. Якщо у Вас немає можливості самостійно подати документи в офіс бюро перекладів «Рішельє» – це не стане проблемою. Просто надішліть чіткі скан-копії або фото Ваших документів на електронну скриньку au.moc.eylehsir@ofni та у домовлений час отримайте виконаний переклад, попередньо пред’явивши оригінали документів.
4 – ЦЕ КОНФІДЕНЦІЙНО. Ми гарантуємо повну конфіденційність усієї інформації, наданої нам під час обслуговування. Жоден документ чи інформація не будуть доступними для сторонніх осіб.
5 – ЦЕ ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ. Переклад та оформлення документів відбувається згідно з світовими стандартами перекладу та законодавством України. Переклад проходить 3 стадії: Переклад, Редагування, Форматування - і лиш тоді його отримує замовник.
17.12.2023 03:25
Три місяці перекладають і легалізовують мій атестат про середню освіту...обіцяють з дня на день, з тижня на тиждень... сподіваюсь на їхню серйозність у роботі і відповідальність і що все ж таки мені його видадуть...
ответить (0)
Объекты инфраструктуры «Услуги > Переводчики» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMwNTgxIiwiMjIxNyIsIjE2NTcyIiwiMTY2NDciLCIyODkyNCIsIjIzNjE5IiwiMTQxMDIiLCIxOTA5MSIsIjIzODg3IiwiMjQ1NjkiLCIyOTg4MyIsIjMwMTM2IiwiMTc0NTUiLCIzMDc4NiIsIjMxMDYyIiwiMjU3OTEiLCIxNDcwNyIsIjMwMjk1Il19XyMkX1NFR0grJCQkNThlZDQyMDgzMmI4ZWQxMTEyMDc5ZDI0ZjhiYjRkNWU=