Таксі Поляна - служба таксі в Закарпатській області, Свалявському райноні

обновлено 30 июля 2023 06:19 | Поляна, Закарпатская область
Наша служба такси предоставляет услуги в Закарпатской обласи, городе Свалява и Свалявском районе. По предварительной договоренности мы можем встретить Вас на вокзале в городе Свалява или любом другом вокзале Закарпатской области.

Таксі Поляна - служба таксі в Закарпатській області, Свалявському райноні на карте

Сохранить карту как изображение
30.07.2023 06:19
Мали вкрай неприємний досвід з цією службою. Вчора зателефонували о пʼятій вечора щоб замовити таксі на пʼяту ранку до вокзалу. Операторка сказала що на цей час в них немає машин, сказала що пошукає та передзвонить за півтори години-годинку. Однак нам так в не передзвонили. Ми викликали іншу службу, більш надійну (Свалява таксі). На ранок без хвилини на пʼяту нам телефонує операторка «Поляна» та каже що за нами приїхала машина, однак ми кажемо що на цю інформацію чекали вчора а не сьогодні. Тим не менш на дворі нас очікувало дві машини. Водій «Поляни», замість розмови з оператори для зʼясування «істини», почав зʼясовувати стосунки з нами, звинуватив в омані, прокляв та поїхав. Слухавку ця так звана «служба» взяла лише з іншого номеру, повторила звинувачення водія та скинула виклик й більше не відповідала. Власне ця служба ні за що не відповідає, може міняти тариф по одному й тому самому маршруту по декілька раз в бік збільшення. Бажаю щоб усі «побажання» та інші прокльони від не вельми шановного водія повернулися до нього та цієї операторки повернулися до них подвійному розмірі. Не раджу нікому користуватися цією службою!!!
ответить (0)
Відпочиваючи на Закарпатті користувалася послугами "Таксі Поляна" і залишилася дуже задоволена сервісом!
Молодці, так тримати!
Все дуже швидко, вчасно і комфортно!
Рекомендую всім друзям і знайомим!
ответить (0)
Объекты инфраструктуры «Транспорт > Такси» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjI5NzQyIiwiMzAxNzgiLCIyNDA2NiIsIjI0NzIyIiwiMjMzMjYiLCIyMDgwNyIsIjMxMzcwIiwiMzEyNTMiLCIzMTc3NCIsIjIwODE2IiwiMjM5NTgiLCIzMTE4MSIsIjMxNDM0IiwiMzIwMTIiLCIyMzMyMyIsIjIzMzE2IiwiMjAwNDAiLCIyMzMyNCIsIjI5NjQ2IiwiMjQ5MDYiLCIxODk2NyIsIjIzOTgyIiwiMjM5NzAiLCIyMzMwMSIsIjMxODYyIiwiMzE2ODMiLCIzMTQyNCIsIjMxNTY0IiwiMzE2MDIiLCIyOTEyMiIsIjMxMzIyIiwiMzIwMDgiLCIxOTczMCIsIjIyMTEwIiwiMjQzMDMiLCIyMzMyMSIsIjI5ODIwIiwiMjk4MjEiLCIyODY2NyIsIjMwNDMxIiwiMzEwMTEiLCIyNDczMCIsIjIyNTgxIiwiMzE3ODQiLCIzMTQ0MiIsIjI0MzU1IiwiMjM3ODgiLCIzMTk5MyIsIjIzMzM1IiwiMjMzMzQiLCIzMDQxOSIsIjMxMjQ1IiwiMzEzMTMiLCIzMTI5MSIsIjMxNDU0IiwiMjE1MDUiLCIyNDQzMyIsIjE0NDIyIiwiMTg0NjEiLCIyMzMwOCIsIjIzMzE0IiwiMzA2NjEiLCIyMzMyNyIsIjI0MDQ1IiwiMTQ3MjUiXX1fIyRfU0VHSCskJCQwNWE5NzBlZDI2NGRiNjM2ZDczNDUxNGUwMGMyM2NlMA==