Гіпермаркет Saren - магазин побутової техніки та різноманітних товарів для дому

обновлено 14 ноября 2023 16:35 | Львов, Львовская область
Saren - магазин електроніки, магазин побутової техніки та різноманітних товарів для дому, в якому ми зібрали всі необхідні речі, що створюють комфортне та красиве життя!

Наша мета – радувати клієнтів якістю та сервісом! Ми хочемо, щоб кожен гість нашого магазину зумів знайти те, що шукає, та вже у швидкі терміни отримав бажане! Для цього ми постійно вдосконалюємось і знаходимо все нові й нові шляхи до розвитку та успіху! Наша компанія функціонує на ринку продажу вже понад 10 років, приваблюючи покупців великою категорією товарів, без яких точно не обійтися у побуті!

Ми вітаємо у нашому оновленому інтернет-магазині як постійних, так і нових клієнтів! Тепер у нас ще більше корисного та цікавого для вас! Давайте разом поринемо в чудовий світ покупок!

Гіпермаркет Saren - магазин побутової техніки та різноманітних товарів для дому на карте

Сохранить карту как изображение
14.11.2023 16:35
Шахраї. Не відсилають товар і не повертають кошти.
ответить (0)
Объекты инфраструктуры «Технологии > Бытовая техника» города Львов
Объекты инфраструктуры «Технологии > Бытовая техника» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIzODYyIiwiMjQ1MTUiLCIyOTY1MCIsIjI5Mzg0IiwiMzAyNjgiLCIyOTM2OSIsIjMxNjE1IiwiMjU3NTkiLCIzMTQ1OSIsIjIwNzYxIiwiMjkxNjIiLCIzMDk3OSIsIjIzNTY2IiwiMjk0NTYiLCIyMDU1MSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDFlODI1ODQ2Nzk4MjA4ODhhN2RkYWI2ODA2ZTUxYmIz