Клуб віртуальної реальності VR BRO

обновлено 12 декабря 2023 17:36 | Киев
VR BRO - клуб віртуальної реальності дарує Реальні емоції від віртуальної реальності. Більше 50 VR-ігор та сотні метасвітів на вибір. VR BRO - це новий формат розваг в Києві та Броварах. Завітавши в VR клуб ви отримаєте неймовірні враження які запам'ятаєте на все життя. А наші професійні провідники адміністратори створять саме ту атмосферу занурення!

Наші VR клуби обладнані інноваційними, безпровідними vr гарнітурами від META. За допомогою окулярів віртуальної реальності Oculus Quest 2 ми занурюємо вас на 100% відчуттів у інші світи де ви можете забути про буденність.

Ми пропонуємо зручні локації облаштовані столиками, диванами та пуфами, щоб наші гості могли замовити смаколики в клуб та комфортно перепочити в перервах між VR грою. Клуби VR BRO обладнані холодильниками та завжди готові пригостити освіжаючими напоями. Або ж ви бажаєте прийти із групою підтримки? І про них ми потурбувалися, адже всі ігри віртуальної реальності транслюються на монітори, на яких ваші друзі чи рідні можуть спостерігати за вашою грою.
Активность в соцсетях

Клуб віртуальної реальності VR BRO на карте

Сохранить карту как изображение
12.12.2023 17:36