Ветеринарная клиника "Ремонт Животных"

обновлено 14 января 2024 03:25 | Пологи, Запорожская область
Ветеринарна клініка «Ремонт тварин» в першу чергу це колектив кваліфікованих і досвідчених фахівців ветеринарної медицини, індивідуальний професійний підхід і доброзичливе ставлення до Вас і ваших улюбленців, помірні ціни. Матеріально-технічна база клініки «Ремонт тварин» відповідає всім необхідним сучасним ліцензійним вимогам. У клініці ми надамо ветеринарну допомогу дрібним домашнім і екзотичним тваринам: собакам, кішкам, кроликам, морським свинкам, хом'якам, іншим гризунам.
Для Вас клініка пропонує широкий спектр ветеринарних послуг. Лікарі виконають все необхідне для постановки точного діагнозу, нададуть терапевтичну та хірургічну допомогу. Для здорових тварин в клініці проводиться косультація, огляд і вакцинація, лікарі дадуть відповідь на будь-які питання по: догляду, годівлі, утриманню, вихованню, вакцинації, подальшій профілактиці різних захворювань Ваших тварин. До Ваших послуг лікарі ветеринарної медицини з великим професійним стажем і добрим серцем. Можливі консультації фахівців вузького профілю. Ми пропонуємо оптимальні та ефективні схеми лікування. У клініці проводяться операції різних ступенів складності, а також пластичні операції. Для Ваших улюбленців представлений широкий асортимент зоотоварів: корми (дієтотерапія), вітаміни, засоби по догляду, гігієнічні наповнювачі, шлейки, нашийники, повідці, намордники, іграшки, ласощі та багато іншого. При профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань тварин ми використовуємо багаторічний досвід, сучасні ветеринарні препарати, інноваційні методи діагностики, профілактики та лікування.

Ветеринарная клиника "Ремонт Животных" на карте

Сохранить карту как изображение
14.01.2024 03:25
Клиника конечно бомба. Принес кошку с ранкой - унес кошку уже с чумкой. Спасибо, теперь всего лишь сто тыщ лекарств и миллион стресса моему любимцу. Единственное, за что спасибо - хоть какая-то ветеринарная клиника в этом богом забытом диком западе, есть куда обратиться.
ответить (0)
Объекты инфраструктуры «Животные и растения > Ветаптеки и ветпрепараты» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIyNjAxIiwiMTAwNDYiLCIzMTE0MiIsIjE2NTg5IiwiMzE5OTQiLCIyMzIyMyIsIjMxNTE2IiwiMzE3ODciLCIyMzQ3IiwiOTM5IiwiMjMyODAiLCIzMTMzNCIsIjMwNTQxIiwiMjA5NjUiLCIxMTQxOCIsIjMwMzkyIl19XyMkX1NFR0grJCQkNzQ0OGY5ZTVjYjJhNjEzYzg2MDUxMDNjNTUwZjA2M2U=