Хостел "Cherry"

оновлено 11 грудня 2022 03:25 | Львів, Львівська область

Побудований за європейськими стандартами хостел «Черрі» Львів знаходиться у самісінькому центрі міста із зручним транспортним сполученням, що робить його привабливим місцем для ночівлі та відпочинку. Поблизу готелю розташовані різноманітні культурні та розважальні заклади, музеї Львова, історичні та архітектурні пам’ятки. Хостел пропонує затишну атмосферу та розміщення у спальних кімнатах, а також кабельне телебачення, безкоштовний Wi-Fi, лампи для читання, безкоштовні карти для прогулянок містом, та послуги пральні і автостоянки.

Номери:

  • Двомісний спальний номер;
  • Шестимісний спальний номер;
  • Десятимісний спальний номер.

У кімнатах розміщені двоповерхові ліжка з ортопедичними матрацами, надаються комплекти сатинової постільної білизни. Спільний санвузол та душові кабінки знаходяться на поверсі. У хостелі є кухня, обладнана усім необхідним для зручного приготування їжі, та відкрита літня площадка. За вимогою можна скористатися праскою, а цінні речі залишити у спеціальних шафках, які замикаються на ключ. Прибирання кімнат здійснюється щоденно.

Харчування: самостійне приготування страв на кухні хостелу, або харчування в одному з багатьох ресторанів та кафе Львова.

Хостел "Cherry" на карті

Зберегти мапу як зображення
11.12.2022 03:25
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Хостели» найближчих населених пунктів