Готель «Під дахом»

оновлено 17 грудня 2023 03:25 | Львів, Львівська область

Готель «Під Дахом» Львів знаходиться у пішій досяжності до основних культурно-історичних пам’яток, туристичних бюро, галерей і музеїв Львова. Номерний фонд готелю має у своєму розпорядженні кімнати для двомісного розміщення, номери для молодят, а також апартаменти для сімей і групового розселення. Територія готелю постійно охороняється для безпеки і зручності гостей. До послуг відвідувачів готелю – сучасна обладнана кухня, безкоштовний швидкісний Інтернет, прасувальна дошка і праска. За додаткову плату можна замовити доставку їжі з ресторанів та харчувальних закладів Львова, послугу прання речей, трансфер.

Номери:

  • Двомісний (два одномісних ліжка, що розсуваються, телевізор з підключенням до кабельних каналів, робочий стіл, крісло, міні-холодильник, гардеробна шафа, шафа-вішак для верхнього одягу, стілець, рушники, постільна білизна, санвузол на поверсі);
  • Трикімнатні апартаменти (дві спальні с широкими двоспальними ліжками, балкон, їдальня, вітальня, побутова техніка, м’який куток, телевізор з підключенням до кабельних каналів, два санвузла, рушники, постільна білизна).

Харчування: у ресторанах міста за власний кошт.

Готель «Під дахом» на карті

Зберегти мапу як зображення
17.12.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Хостели» міста Львів
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Хостели» найближчих населених пунктів