Туристичний оператор "Мереживо Мандрів"

оновлено 31 грудня 2023 03:25 | Кременець, Тернопільська область
Працюємо під гаслом: «Подорожі — як стиль життя!».

Адже подорожуючи, людина пізнає не тільки світ, а й самого себе. Подорожуючи, ми самовдосконалюємось та знаходимо душевний спокій, досягаємо гармонії з навколишнім середовищем. Тому ми з задоволенням допоможемо вам в організації відпочинку.

Пропонуємо величезний спектр послуг:

організація різноманітних турів територією України; організація турів вихідного дня, святкових та тематичних поїздок, екскурсійних, гірськолижних, комбінованих, індивідуальних, екстремальних (водних) тощо; організація корпоративного відпочинку та пізнавальних турів для школярів; індивідуальний підбір та консультація відпочинку за кордоном (Туреччина, Єгипет, Шрі-Ланка, Індія, Іспанія, Франція, Таїланд, Греція, тощо). Працюємо за різними напрямками: Карпати, Закарпаття, ГК Буковель, Львів, Вінниця, Умань, Кам'янець-Подільський, Хотин, Чернівці, Бакота, Київ, Канів, Переяслав-Хмельницький, Тернопільщина, Острожчина, тощо.

Ми з повагою ставимося до кожного нашого клієнта, прагнучи задовольнити усі його побажання та влаштувати ідеальний вікенд для усієї сім’ї. З нами ви легко зможете підкорити гірські вершини, відвідати екзотичні узбережжя та пізнати таємниці стародавніх міст світу.

Переваги нашої агенції:

досвідчені агенти; консультування; надання повної інформації про готель, місто, країну та її звичаї; безпека; доступні ціни; оформлення повного пакета документів; великий вибір.
31.12.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Туристичні агентства» найближчих населених пунктів
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