Туристичні та екскурсійні поїздки

оновлено 03 лютого 2019 00:00 | Шаян, Закарпатська область
Організація та проведення індивідуальних та групових екскурсій на високому рівні. Тематика екскурсій різна. Еколого-натуралістичні, природничо-краєзнавчі, історико-етнографічні іт. д. Походи в гори, сплави по Тисі. Поселення в готелях і організація повного відпочинку.
03.02.2019 00:00
Побували на вихідних в Мукачево! Дуже сподобалось! А гід Сергій - це просто знахідка!! Дуже цікаво розповідає, його хочеться слухати, розумний, вихований, наша група дуже задоволена!!! МИ ВСІМ РЕКОМЕНДУЄМО СЕРГІЯ!!! Ви не пожалкуєте!!! Екскурсовод - супер!!!
відповісти (0)
Закарпаття-це маленький рай на Землі з надзвичайним колоритом, веселими піснями, невгамовними танцями, неземною природою, найдобрішими людьми, найгостинішим прийомом! З усім цим мене познайомив чудовий чоловік екскурсовод –Прокоп Сергій (27-33-106-790). Це людина з феноменальним даром-донести доступно та цікаво до людину все багатство Закарпаття. Я була майже на всіх екскурсіях: Вечорниці, Синевир, Гуцульщина, Чорна Гора, Хустщина, Шаянські ліси, Водоспад Шипіт, Карпатський біосферний заповідник, Уголька, замки в Мукачево ,-все це залишиться в моїй памяті на все життя завдяки Сергію! Всім раджу звертатися з приводу екскурсій лише до цього таланта від Бога! Сергій -,дякую Вам за все! Це було дуже цікаво, весело, незабутньо. Приїду ще незабаром.
відповісти (0)
Дякую Вам за все, Сергій 27 33 106 790
відповісти (0)