Сімейний комплекс «Шаяніця»

оновлено 07 січня 2024 03:25 | Шаян, Закарпатська область
Вілла Марія ШАЯНИЦЯ у курортному с. Шаян оточений лісом, струмками, ОЗЕРОМ з Осетром та Коропом, розрахований на MAX 11 гостей (5 спалень)+дитяче ліжко. *БАНЯ на дровах *РИБОЛОВЛЯ на осетра та коропа *БІЛІ ГРИБИ *МІНЕРАЛЬНА ВОДА та ТЕРМАЛЬНІ БАСЕЙНИ *Професійний МАСАЖ

РИБОЛОВЛЯ
Ціна виловленої риби:
1 кг коропа - 120 грн
Оренда вудочки 50 грн


-->Площа Вілли 258 кв. м.
-->Величезна ВЕРАНДА, з якої відкривається панорамна картина на гори Закарпаття.
-->Максимально функціональний простір вітальні, велика КУХНЯ з усіма зручностями - тепла підлога, 2 КАМІНИ, склокерамічна електро плита, духова шафа, посудомийна машина, електро чайник, пральна машина, мікрохвильова піч, шкіряний диван та крісла, стіл та стільці, все необхідне кухонне приладдя, гладільна дошка, плазмовий та LCD телевізор, швидкісний WI-FI
--> 3 санвузли, 5 кімнат (зручні просторі ліжка, шафи, тумбочки, комоди, дзеркала).
--> Крісла-качалки для дорослих та дітей,
--> Простора бесідка, мангал, шампури,
--> Шезлонги, садові гойдалки для дорослих
--> Дитячий майданчик з ігровим будиночком, гіркою, пісочницею, гойдалкою та балансиром.
-->Місце для паркування на 4-5 машин.

---> На території нашого сімейного комплексу є Озеро з королівським Осетром та Коропом. Ви зможете не тільки ЗЛОВИТИ РИБУ, а й потім приготувати її.
---> Наша баня на дровах виконана з канадського кедру та апашу з найсучаснішою фінляндською топкою, що забезпечує швидкий і ефективний нагрів парильного приміщення. Після процедур у бані, слід спуститися сходами й понурити в холодне озеро - отримати при цьому купу емоцій і заряд позитиву.
---> Шаяниця запрошує Вас розширити свій кругозір і відправитися на екскурсії по Закарпаттю .

* 7 хв пішки до бювету з унікальною Шаянською мінеральною водою (за складом подібна до «Боржомі», «Нарзан» (Північний Кавказ), Боржомі (Грузія) та «Віші-селестон» (Франція).
* 6 хв. пішки від нас Ви можете отримати лікувально-оздоровчі послуги (соляні кімнати, підводний душ-масаж, циркулярний душ, фіто-ванни, озокерит, косметологія та ін) на базі бальнеологічного санаторію Шаян та МРЦ Шаян - відомої і унікальної здравниці України.
* 6 км від нас знаходяться Басейни з термальними водами в с. Велятино, що стане для Вас прекрасною процедурою оздоровлення і розслаблення. За необхідності ми з радістю організуємо для Вас трансфер.

Умови бронювання та поселення
—> Завдаток є гарантією Вашого бронювання, та покриває ризики у разі Вашого неприїзду. Завдаток не повертається і не переноситься на інші дати.
—>Поселення після 12:00, виселення до 10:00, так рахується доба, не залежно від години поселення.
—>Ціни на сайті вказані як мінімальна сума за якою здається котедж, у святкові дні ціна є вищою і обговорюється додатково у телефонному режимі

Організовуємо КВИТКИ НА ЖД ВОКЗАЛ НАВІТЬ ЯКЩО ЇХ НЕМАЄ В ПРОДАЖУ, забеспечуємо ТРАСФЕР.

Проживання без господарів.

БІЛЬШЕ ФОТО НА VIBER
Instagram: rest_in_shayan
Сайт: shayanizza.com

Сімейний комплекс «Шаяніця» на карті

Зберегти мапу як зображення
07.01.2024 03:25
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Готелі» села Шаян
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Готелі» найближчих населених пунктів
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