Транспортна компанія «Транс-Атлас» — вантажні перевезення по території України та за кордон

оновлено 19 жовтня 2023 14:10 | Луцьк, Волинська область
Транспортна компанія «Транс-Атлас» здійснює автомобільні вантажні перевезення по території України, а також в інші країни. Регулярні вантажоперевезення фірма здійснює в Польщу, Німеччину, Білорусію, Чехію, Данію та ін. Автопарк включає більше 250 одиниць різної техніки. Кожне авто відповідає міжнародним стандартам Євро-4 або Євро-5, а також має супутникову системою GPS-навігації для точного контролю переміщення. Усі автомобілі регулярно проходять технічне обслуговування на власному СТО. У переліку послуг перевізника вантажу:
• підбір і формування безпечного та зручного за часом маршруту;
• допомога у виборі транспортного засобу для перевезення різного виду і типу вантажів;
• супровід, страхування вантажу, за домовленістю, митне оформлення;
• перевезення неважких вантажів за кордон;
• транспортування вантажів середньої або великої ваги.
На сайті мається калькулятор, який дозволяє розрахувати орієнтовну вартість перевезення вантажу. Зв'язавшись з менеджерами можна проконсультуватися, дізнатися деталі та повний перелік послуг компанії.

Транспортна компанія «Транс-Атлас» — вантажні перевезення по території України та за кордон на карті

Зберегти мапу як зображення
19.10.2023 14:10
Максимально не адекватна компанія. Яка плює на замовників, на будь які домовленості, аби тільки урвати копійку. Хочете проблем - вам до них.
Підписали договір. Потім почали розказувати, що не встигають. Потім в останній день виявилось що встигають майже, але хочуть більше грошей. При тому, що договір був підписаний за 2 тижня до того. І в день коли машина мала стати на завантаження зривають перевезення, відмовляються поставити машину, ще й гнуть матюки, що на них наживаються.
Максимально неадекватні!
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Вантажоперевезення» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIwMTc1IiwiNzA1MCIsIjE5NTkiLCIyMjgxMiIsIjMxNzM5IiwiMzExNjIiLCIzMjAxOSIsIjMxMzkxIiwiMzA0MzciLCIyOTYyMiIsIjI5NDEzIiwiMzIwMzgiLCIzMTQ0MyIsIjMxMTQ1IiwiMjk4NzUiLCIyMjgwNCIsIjIyNDAyIiwiMjMxNyIsIjIyODA2IiwiOTE4OCIsIjI4Nzc4IiwiMjI4MTUiLCIyMzc2MiIsIjIyODEzIiwiMTY4NDgiLCIyMjgxOCIsIjIyODE3IiwiMjI4MjEiLCIyOTQxNyIsIjI5MjE5IiwiMjk0NTMiLCIyMjgwMiIsIjMwMTIzIiwiMjI4MjAiLCIyMjgwNSIsIjIyODAzIl19XyMkX1NFR0grJCQkZjQ4MGNiMzc2Y2FiYzI3NGEzNzJhOGU3MTRmZDdjYzQ=