Мувінгова компанія "НОВО-мувінг"

оновлено 02 жовтня 2023 14:59 | Львів, Львівська область
Мувінгова компанія "НОВО-мувінг" - це надійний партнер у справі переїзду та транспортування в місті Львів і по всій Україні. Наша компанія вже багато років надає високоякісні послуги у сфері мувінгу та перевезення.

Наші послуги включають в себе:

- Переїзди квартир і будинків: ми забезпечуємо ефективний та безпечний перехід вашого майна до нового місця проживання.
- Офісні переїзди: ми допомагаємо бізнесам перевести свій офіс без - страти робочого часу.
- Міжміські перевезення: ми готові доставити ваше майно в будь-яке місце в Україні з максимальною зручністю для вас.
- Розпакування та монтаж меблів: ми допоможемо вам розпакувати та зібрати меблі, щоб ви могли швидко почати нове життя в новому місці.
- Послуги висококваліфікованих вантажників / меблярів / такелажників. Ми пишаємося нашою командою професіоналів, які володіють багаторічним досвідом і завжди готові забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Незалежно від обсягу та складності вашого переїзду, ми зробимо все можливе, щоб зробити його легким і безпечним. Оберіть "НОВО-мувінг" і довірте нам свій переїзд!
02.10.2023 14:59
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Вантажоперевезення» міста Львів
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Вантажоперевезення» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIwMTc1IiwiNzA1MCIsIjE5NTkiLCIyMjgwOCIsIjMxMTYyIiwiMzIwMTkiLCIzMTM5MSIsIjMwNDM3IiwiMjk2MjIiLCIyOTQxMyIsIjMyMDM4IiwiMzE0NDMiLCIzMTE0NSIsIjI5ODc1IiwiMjI4MDQiLCIyMjQwMiIsIjIzMTciLCIxNjg0OCIsIjIyODA2IiwiOTE4OCIsIjI4Nzc4IiwiMjI4MTUiLCIyMzc2MiIsIjIyODEzIiwiMjI4MjEiLCIyMjgxNyIsIjIyODE4IiwiMjk0MTciLCIyOTIxOSIsIjI5NDUzIiwiMjI4MDIiLCIyMjgwMyIsIjMwMTIzIiwiMjI4MjAiLCIyMjgwNSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGU1MDJkNzFkMzMwOGRlNjBiY2FlOGM3OThjYzRiZTcz