Tm sequoia - виробник садової техніки

оновлено 29 листопада 2023 14:37 | Київ
Торгова марка SEQUOIA - це міжнародний бренд садової техніки із коріннями в Україні, що розпочав свою історію у 2018 році. На той момент асортимент був обмеженим і включав лише пилки та коси, які вважалися необхідними для господаря та садівника. З плином часу зросли обсяги продажів садової техніки, і стало очевидно, що необхідно розширювати асортимент і приймати стратегічні рішення.

Наші фахівці, шукаючи ідеальну техніку та інструменти, відвідали кілька заводів і протестували більше сотні різноманітних садових пристроїв власноруч. За допомогою цього досвіду був створений асортимент, на який ми пишаємося!

Ми не лише представляємо бренд SEQUOIA, а й є його споживачами, використовуючи його вдома та даруючи рідним та друзям. Ми впевнені в якості та довговічності цієї техніки і готові відповідати за неї. Для нас SEQUOIA - це не просто торгова марка, але й стиль життя, що нас дійсно надихає!

Ми не зупиняємось на досягнутому і продовжуємо розвиватися, завдяки слуханню вашого відгуку. Сподіваємося, що ви оціните нашу садову техніку так само як і ми!

Tm sequoia - виробник садової техніки на карті

Зберегти мапу як зображення
29.11.2023 14:37