"Аптека Мірра"

оновлено 16 липня 2023 03:25 | Гостомель, Київська область

«АПТЕКА МІРРА» - компанія, основним принципом роботи якої є турбота про здоров'я наших клієнтів. Це знаходить своє відображення у ціновій та асортиментній політиці, системі контролю якості, послугах, програмах лояльності, спеціальних пропозиціях та індивідуальних програмах для клієнтів нашої мережі.

Політика низьких цін, а також накопичувальна система знижок для пенсіонерів дозволяє нашим клієнтам економити сімейний бюджет.

Більше 15 000 найменувань в асортименті дозволяють нашим клієнтам робити покупки, не витрачаючи час на пошук потрібних медикаментів і товарів в різних установах. В мережі представлений широкий вибір медикаментів, засобів медичного призначення, предметів догляду та гігієни, лікувальної косметики, дитячого харчування, медичної техніки та багато іншої продукції від провідних українських, російських і зарубіжних виробників.

Висока якість обслуговування в мережі «АПТЕКА МІРРА» гарантує уважне ставлення до кожного клієнта і його потребам.

В мережі «АПТЕКА МІРРА» реалізуються лікарські препарати та засоби медичного призначення тільки після проходження вхідного контролю якості. Всі лікарські засоби супроводжуються сертифікатами якості, а медичні вироби - висновками державної епідеміологічної експертизи МОЗ України, що гарантує високу якість пропонованої продукції і підтверджує її оригінальність.

«АПТЕКА МІРРА» дбає і про найменших відвідувачів. Спеціально для батьків в аптеках представлений широкий асортимент дитячого харчування, вітамінів, дитячої косметики і багато іншого. Кожному малюкові у вихідний день - повітряна кулька у подарунок.

Для зручності та комфорту наших клієнтів у мережі «АПТЕКА МІРРА» діють послуги:

- резервування за телефоном 01-01-4 (79540) (вул. Леніна, 9-б, смт Гостомель);

- Інтернет – резервування через корпоративний сайт мережі www.aptekamirra.com.ua;

- індивідуальне замовлення.

Послуга «Індивідуальне замовлення» дає можливість нашим клієнтам замовити рідкісні та важкодоступні медикаменти та товари.

Зарезервувавши по телефону або через корпоративний сайт необхідні медикаменти та товари в одній з аптек мережі, Ви можете бути впевнені, що до Вашого приїзду замовлення буде Вас очікувати.

Наша мережа і надалі буде робити все можливе для підтримки Вашого здоров'я та настрою на належному рівні.

«АПТЕКА МІРРА» - ВАШ ПРОВІДНИК У СВІТІ ЗДОРОВ'Я І КРАСИ!

Ліцензія на роздрібну торгівлю лікарськими засобами АВ № 533670.

"Аптека Мірра" на карті

Зберегти мапу як зображення
16.07.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Здоров'я > Аптеки» найближчих населених пунктів