Мережа сімейних перукарень «Гарнюня» — стрижки, зачіски, фарбування

оновлено 13 червня 2019 00:00 | Вінниця, Вінницька область
Мережа перукарень для всієї родини «Гарнюня» пропонує сучасні стрижки та зачіски усім незалежно від віку та статі. У закладі послуги професійних перукарів можуть отримати як діти, так і їхні батьки, дівчатка та хлопчики, жінки та чоловіки. Перукарня має спеціалізовані місця для малечі з іграшками та яскравим кольоровим оформленням. У переліку послуг закладу є класичні стрижки, сучасні, креативні, модельні, з укладкою та без, також перукарі виконують різної складності зачіски для святкових заходів та щоденного стилю.
Для жінок у перукарні пропонують фарбування волосся: тонування, висвітлювання, колорування, мелірування, декапірування та амбре. На сайті запропоновані прайси для всіх категорій відвідувачів перукарні. Задати питання та записатися на прийом можна по телефону.

Мережа сімейних перукарень «Гарнюня» — стрижки, зачіски, фарбування на карті

Зберегти мапу як зображення
13.06.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Перукарні» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjI0MzEwIiwiMjI4MzAiLCIzMTgzMCIsIjMwMzYxIiwiMjIyMDgiLCIzMDA2MCIsIjI0NjMxIiwiMjIyMTgiLCIyMjIyMCIsIjMxMjI0IiwiMjIyMjYiLCIyMDkzNiIsIjI5MzIxIiwiMjg4MTciLCIyMjIyNyIsIjIyMjE3IiwiMjg2NzgiLCIzMTgyNSIsIjI4Njg3IiwiMjIyMTkiLCIyOTc0MCIsIjI4NzU3IiwiMjIyMjEiLCIxNzY1OCIsIjIyMjA0IiwiMjIyMDUiLCIzMDAzNSIsIjIyMjI1Il19XyMkX1NFR0grJCQkN2NhZDcwODhjNzc2YTMwMzQyMTdmM2VkZDA4N2UxNDE=