Виробнича фірма «Віктрейд» - металопластикові конструкції, броньовані двері, ролети, жалюзі

оновлено 06 березня 2019 00:00 | Рокитне, Київська область
Виробнича фірма «Віктрейд» працює на ринку металопластикових вікон, дверей, конструкцій з ПВХ профілю і є одним з найбільш динамічно развиваючихся підприємств даної галузі в нашому регіоні.
Основним видом діяльності компанії є виробництво та встановлення метало пластикових вікон, дверей, балконних рам, склопакетів і конструкцій з ПВХ, виготовлені за індивідуальним замовленням, з використанням профільних систем німецької елітної групи «SALAMSNDER», словацької «INTERNOVA» і з українських бюджетних – «OPEN TECK» та «WDS».
Для комплектації конструкцій фурнітурою підприємство «Віктрейд» використовує відому австрійську марку «МАСО». Для більш бюджетних варіантів «Віктрейд» пропонує фурнітуру торгової марки «VORNE», яка добре поєднує в собі співвідношення ціна – якість.
Також варто зазначити, що виробнича база компанії дозволяє виготовляти конструкції не тільки стандартних конфігурацій, але й так званих складних (нестандартних), а саме арочних, еркерних, трикутних та трапецієвидних форм. Фірма надає гарантію на виготовлені конструкції: 10 років на профіль та склопакет, і 1 рік на фурнітуру.
В зв’язку з розширенням дилерського сектору, ПП НВФ «Віктрейд» пропонує Вам співпрацю в реалізації нашої продукції, збільшення обсягів продажу та пошуку нових клієнтів, на вигідних умовах.
Будемо раді співпраці)!
06.03.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Будівництво > Вікна, двері» найближчих населених пунктів
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