Інтернет провайдер "Lan4ever"

оновлено 18 лютого 2024 03:25 | Рокитне, Київська область
Телерадіокомпанія «Міський телевізійний центр» під брендом «Lan4ever» пропонує Вам співпрацю по забезпеченню мешканців пгт. Рокитне та сел Рокитнянського району спектром телекомунікаційних послуг.
Ми працюємо на ринку телекомунікаційних послуг з 2005 року, пропонуючи корпоративним та приватним абонентам якісний доступ до мережі Інтернет по волоконно-оптичних лініях зв'язку у Київській та Черкаській областях. Гарантією надання якісного доступу до мереж Інтернет є: власна оптоволоконна мережа, побудована за європейськими стандартами у найкращих традиціях Metro Ethernet із використанням обладнання операторського класу, що обслуговується сертифікованим персоналом. Наша компанія єдина серед провайдерів Рокитнянського району, яка має власне магістральне з'єднання з точкою обміну українського трафіку. Стабільно швидку роботу українського та міжнародного сегменту Інтернету Вам забезпечать паритетні з'єднання нашої компанії з усіма великими Інтернет-провайдерами міста Києва. За 11 років ми завоювали довіру тисяч наших абонентів, які залишаються з нами на протязі всього існування нашої компанії. Гнучка тарифна політика та лояльне відношення робить їх відданими користувачами наших послуг. Пропонуємо забезпечити мешканців пгт. Рокитне повним або частковим спектром послуг які надає наша компанія. Пропонуємо наступний спектр послуг:
1. доступ до міжнародних ресурсів мережі Інтернет на гарантованої швидкості до 100 Мбіт / с;
2. цифрове телебачення понад 100 каналів у цифровій якості;
3. кваліфікована технічна підтримка;
4. оперативне реагування на аварійні ситуації.

Інтернет провайдер "Lan4ever" на карті

Зберегти мапу як зображення
18.02.2024 03:25
Що це за інтернет? Слів немає. До провайдера дозвонитись неможливо. І взагалі така ситуація жавжди перед вихідними і на вихідні дні.
відповісти (0)
Я крайне недовольна работой провайдера Lan4ever. У меня дома неделю назад пропал интернет. Звонки в службу поддержки компании не дают никакого результата. Сотрудники постоянно придумывают какие то новые отмазки: то у нас все работает, то от вас заявка не поступала, то бригада выехала, то нет связи с бригадой, то бригада не успела. Просто наплевательское отношение к клиенту. Категорически не рекомендую связываться с так не лояльно настроенной компанией.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Технології > Інтернет» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE3OTI5IiwiMjk0NDkiLCIyMzk4NyIsIjIzNDQzIiwiMTk2OCIsIjEzNjExIiwiMTE4NTgiLCIyMzk2MiIsIjI0MTQ5IiwiMjk2NTIiLCIzMTQyNSIsIjE0NDU3IiwiMTI0NTIiLCIxODQ4MyIsIjIyNjY0IiwiMjAwMTMiLCIyMjMwNiIsIjI0MzMyIiwiMzAwNzAiLCIyMzIzMiIsIjM1IiwiMTk3MjciLCIyMTI2MCIsIjUzMDAiLCIxMTkwIiwiMTA3NjUiLCI0MTExIiwiMTEwNjciLCI0NDk4IiwiMjAxMTYiLCIzMDI2NSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGI4NDE2ZWZhNGRkNzUxZGVkZjU3ODYzZDY2Mjg0NWQz