Декларування доходів громадян

оновлено 21 листопада 2021 22:05 | Лубни, Полтавська область
Лубенська ОДПІ запрошує громадян взяти участь в інтернет-конференції (форумі) з першим заступником начальника ОДПІ Анатолієм Маліченком 14 березня з 10.00 до 11.30 години на тему "Декларування доходів громадян". Питання на форумі можна залишати заздалегіть, питання надіслані після 11.30 години 14.03.13р. не оброблятимуться.
21.11.2021 22:05
Шановний Анатолій Михайлович, якщо батьки не зберегли квитанції про оплату вартості навчання дитини, чи слугуватиме факт оплати довідка з цього навчального закладу для отримання податкової знижки?
відповісти (1)
Добрий день. Я вдячний всим хто приймає участь в інтернет-конференції. Перш ніж відповісти на запитання хочу коротко ознайомити з кампанією "Декларування -2013" .
З початку 2013 року Лубенська ОДПІ приймає податкові декларації про майновий стан і доходи, отримані громадянами протягом 2012 року. Добровільне декларування своїх доходів - це демонстрація взаємної довіри та партнерських відносин між платниками податків та державою. Декларуючи доходи та сплачуючи податки, громадяни роблять свій індивідуальний внесок у добробут своєї держави. Кожен громадянин має розуміти свої зобов'язання перед державою, і зобов'язання держави - перед ним. Зрештою, декларування доходів громадян - це і загально європейський тренд. Декларування доходів пов'язане з виконанням платниками податку норм Конституції України та Податкового кодексу України, згідно з яким громадяни зобов'язані подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи або мають право її подати для отримання податкової знижки та повернення частини сплаченого до бюджету податку на доходи фізичних осіб.

Стосовно Вашого запитання. Згідно з пп. 166.2.1 п. 166.2 ст. 166 Податкового кодексу до податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). При цьому в зазначених документах обов'язково має бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).

Оригінали документів, які підтверджують витрати, що включаються до податкової знижки, органу ДПС не надсилаються, але підлягають зберіганню платником податку протягом строку давності, встановленого Податковим кодексом. Тобто виходячи з вимоги закону, потрібно зберігати оригінали всіх документів, що підтверджують витрати фізособи.
Таким чином я можу Вам порадити звернутися до банку щоб видали дублікат квитанції про оплату вартості за навчання.

відповісти (0)
Доброго дня! Мене цікавить таке питання: у 2012 році моя дитина отримала спадщину (пай від бабусі), чи потрібно подавати декларацію, так як дитина неповнолітня?
відповісти (1)
Дякую за запитання. Згідно п.6 ст. 179 Податкового кодексу України у разі отримання такого доходу неповнолітньою особою, обов’язок щодо заповнення та подання податкової декларації покладається на опікуна.
відповісти (0)
Доброго дня. Чи можна в цьому році подати документи на повернення коштів за навчання, що були сплачені у 2012 та 2011 роках?
відповісти (1)
Згідно пп..3 п. 4 ст. 166 Податкового кодексу України, якщо платник податку до кінця податкового року, наступного за звітним не скористався правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, таке право на наступні податкові роки не переноситься. Таким чином у 2013 році Ви можете скористатися податковою знижкою лише за наслідками 2012 року.
відповісти (0)
Добрий день. Напишіть мені, будьласка, за якою ставкою оподатковується спадщина у вигляді паю, якщо її успадкував син від матері?
відповісти (1)
Згідно пп..1 п. 2 ст. 174 Податкового кодексу України вартість власності, що успадковується членами сім’ї першого ступеня споріднення (мати-син – це перша ступінь споріднення) оподатковується за нульовою ставкою
відповісти (0)
Громадянин у 2012 році продав свій власний будинок, який перебував у його власності понад три роки. Чи потрібно йому подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи?
відповісти (1)
Відповідно до п.179.2. ст.179 Податкового кодексу обов'язок платника податку щодо подання податкової декларації вважається виконаним, якщо він отримував доходи:

виключно від податкових агентів, які згідно з розділом IV Кодексу не включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу ;

від операцій продажу (обміну) майна, дарування, при нотаріальному посвідченні договорів за якими був сплачений податок ;

у вигляді об'єктів спадщини, які відповідно до цього розділу оподатковуються за нульовою ставкою податку.
відповісти (0)
Шановний Анатолій Михайлович! Яким чином оподатковується інвестиційний прибуток, якщо договір купівлі-продажу інвестиційного активу укладено в 2012 році, а перерахування коштів планується у 2013 році?
відповісти (1)
У разі якщо внаслідок укладання договору купівлі-продажу інвестиційного активу виникає позитивне значення загального фінансового результату операцій з інвестиційними активами за наслідками звітного (податкового) року - такий дохід включається до загального річного оподатковуваного доходу платника податку (абз. перший пп.170.2.6 п.170.2 ст.170 ПКУ). При цьому, фізична особа, яка отримує інвестиційний прибуток, повинна надати податкову декларацію у встановленому порядку та відповідних випадках, сплатити податок на доходи фізичних осіб за ставками, визначеними п.167.1 ст.167 ПКУ (15% та/або 17%).
Податкова декларація подається за базовий звітний період, що дорівнює календарному року для платників податку на доходи фізичних осіб – до 1 травня року, що настає за звітним, крім випадків, передбачених р.IV ПКУ.
Якщо договір купівлі – продажу інвестиційного активу, укладений у звітному році, а кошти від продажу інвестиційного активу фактично надійдуть у наступному році, то платник податку повинен задекларувати дохід в вигляді інвестиційного прибутку за підсумками року, в якому фактично отриманий такий дохід та у відповідних випадках, сплатити податок на доходи фізичних осіб за ставками 15(17)%, визначеними п.167.1 ст.167 ПКУ.
відповісти (0)
Я, громадянин України, отримав у спадщину будинок, земельну ділянку та побутові споруди. При продажі в 2012 році вказаного майна та оформлення договору купівлі-продажу у нотаріуса податок не платив. Чи потрібно мені подавати декларацію та сплачувати податок у 2013 році?
відповісти (1)
Відповідно до ст.172 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) дохід, отриманий платником податку від продажу (обміну) не частіше одного разу протягом звітного податкового року житлового будинку, квартири або їх частини, кімнати, садового (дачного) будинку (включаючи земельну ділянку, на якій розташовані такі об’єкти, а також господарсько-побутові споруди та будівлі, розташовані на такій земельній ділянці), а також земельної ділянки, що не перевищує норми безоплатної передачі, визначеної ст.121 Земельного кодексу України залежно від її призначення, та за умови перебування такого майна у власності платника податку понад три роки, неоподатковується.
Умова щодо перебування такого майна у власності платника податку понад три роки не розповсюджується на майно, отримане таким платником у спадщину.
Отже дохід, отриманий Вами у 2012 році від продажу нерухомого майна, не оподатковується, і подавати податкову декларацію про майновий стан і доходи не обов’язково.
відповісти (0)
Які документи потрібні для повернення коштів за навчання у 2012 році?
відповісти (1)
Згідно ст.. 166 Податкового кодексу України для того, щоб скористатися правом на податкову знижку необхідно мати такі документи: довідка з місця роботи про розмір нарахованої заробітної плати за 2012 рік, копія договору з навчальним закладом, копії квитанцій про оплату за навчання в 2012 році, довідку з навчального закладу про те, що студент дійсно навчався в 2012 році, кількість місяців навчання та розмір плати за навчання, копії ідентифікаційних кодів одного з батьків та студента, копія свідоцтва про народження (не подається в разі, коли декларацію подає сам студент) та банківські реквізити для зарахування коштів.
відповісти (0)
Добрий день Анатолій Михайлович. Дайте відповідь на запитаня: Який порядок декларування спадщини, якщо вона отримана неповнолітньою дитиною від померлого дядька, та чи необхідно буде сплачувати податок?
відповісти (1)
Відповідно до підпункту «а» пункту 179.4 статті 179 Податкового кодексу платники податку звільняються від обов'язку подання податкової декларації незалежно від видів та сум отриманих доходів, зокрема, якщо вони є неповнолітніми або недієздатними особами і при цьому перебувають на повному утриманні інших осіб та/або держави станом на кінець звітного податкового року. Згідно з пунктом 179.6 статті 179 Податкового кодексу зобов'язання щодо заповнення та подання декларації від імені платника податку покладаються на опікуна щодо доходів, отриманих неповнолітньою особою. Розмір ставки, що застосовується до відповідного об'єкта спадщини, залежить від родинних стосунків членів сім'ї фізичної особи і спадкодавця. Таким чином, у разі отримання неповнолітньою дитиною будь-якого об'єкта спадщини від дядька, який не є членом сім'ї першого ступеня споріднення, вартість такого об'єкта спадщини оподатковуватиметься за ставкою визначеною пунктом 167.2 статті 167 Податкового кодексу (5 %).
відповісти (0)
У разі якщо податок необхідно сплачувати, то до кого можна звернутися для отримання рахунків?
відповісти (1)
По питаннях декларування доходів громадян можна звернутися за телефонами 55-68 або 7-38-18 до Лубенської податкової інспекції та додатково з'ясувати всі незрозумілі для платника податку питання щодо порядку заповнення та надання податкової декларації, або можна звернутися особисто до Центру обслуговування платників податку Лубенської ОДПІ в зал декларування доходів. Також всю потрібну інформацію громадяни можуть знайти на веб-сайті ДПС України www.sts.gov.ua, на якому крім роз'яснень розміщена форма декларації а також зразки її заповнення. Окрім того, податковою службою запроваджено новий сервіс, це можливість подання декларації про доходи отримані у 2012 році через Інтернет. Консультації можна також отримати за багатоканальним номером телефону інформаційно-довідкового центру ДПС України 700-105-008-0, дзвінки за цим номером із стаціонарних телефонів безкоштовні, Крім того хочу зазначити, що приймання декларацій здійснюється в Центрі обслуговування платників податку Лубенської ОДПІ в робочі дні з 9.00 до 20.00 години, у суботу з 9.00 до 16.00 години.
відповісти (0)
Нажаль час інтернет-конференції вичерпано. На закінчення зазначу, що свідоме декларування своїх доходів та сплата податків українцями - вірний шлях до побудови європейського суспільства. Хочу висловлюємо Вам щиру вдячність за Ваш свідомий крок - декларування доходів.
відповісти (0)
Останні теми форуму найближчих населених пунктів
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