Продам Саджанці ожини лох тей безколючкова, солодка, високоврожайна

10 лютого 2022 13:29 | Сміла, Черкаська область
Ультраранній бесшипный сорт шотландської селекції, полустелящегося типу, потужною енергією росту. Час дозрівання – залежно від регіону, середина-кінець липня.
Винятковий смак – дуже солодкий, ранні строки дозрівання ставлять його на одну лінійку з фаворитами – не випадково в серці єжевичної промисловості, Підходить для машинного прибирання, рекомендований до вирощування любительського і промислового.

Сорт безколючкової ожини Лох Тей отриманий шляхом перехресного запилення між сортами європейської малини і логановой ягоди. Завдяки властивостям ретельно підібраних для схрещування рослин шотландським селекціонерам вдалося отримати сорт з відмінними смаковими і зовнішніми якостями. Можливість промислового розведення — одна з важливих особливостей Лох Тей. Пагони безколючкові, полустелящиеся, потужні, довжина 3-5 м.
Лох-Тей відрізняється великими ягодами (до 12 м) правильної циліндричної форми. Плоди насиченого чорного кольору, пружні, соковиті, з ніжним ароматом. Шкірочка тонка, глянцева. Ягоди шовковистим на дотик, досягаючи повної зрілості. Смак солодкий
Лист різьблений, товстошкірий.
Форма і розмір можуть варіювати на одному і тому ж кущі – від округло-витягнутої до
Смак порадує досвідчених знавців ожини -яскравий, з насиченим фруктовим ароматом, гармонійний, солодкий,з освіжаючими нотками кислинки. Аромат відрізняється від звичного Торнфрі, Смутсем – тонше, пронизливіше, як у малин-ожинових гібридів, більш густий і насичений.
Соковита, щільна ягода не тече, не мнеться у повній стиглості – відмінна транспортабельність.
Перший урожай набагато менше наступних, але вже підтверджує промислове призначення – він великий.
Пік продуктивності припадає на 4-5 рік.
Дає поросль у виняткових випадках – при пошкодженні кореневої системи при перкопки. Не розповзається по ділянці, якщо утримувати під мульчею. Розмножується пагонами заміщення – саме це ми називаємо саджанцями, а також верхівками.
Стійкий до хвороб вірусних, грибкових, антракнозу, кореневої системи.
Ціна: 50 UAH
Контактна особа: Alexander
10.02.2022 13:29
Оголошення «Продам Тварини, рослини > Садові рослини» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNzcxNDgiLCIxMTc3MjciLCIxNzY1MjciLCIxNzU3OTYiLCIxNzc2MTYiLCIxNzU1MzIiLCIxNzU1MzEiLCIxNzU1MzAiLCIxNzU1MjkiLCIxMzUzOTMiLCIxNjgwNjciLCIxNzcyOTQiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ5MTkwNzYyZmVkYjcyN2NjMGJhN2ZiOGFkNmY0YmExMQ==