Надам послугу Приватний ЛОР кабінет

05 березня 2018 16:16 | Борщів, Тернопільська область
Відкрито ЛОР кабінет за адресою:
м. Борщів, вул. Нічлава 13/2. Лікар Любінська Мар'яна Анатоліївна.
2-га категорія по оториноларингології. Стаж роботи 5 років. Прийом за попереднім записом для тих хто не любить гаяти свій час сидячи в чергах.
Ми дбаємо за Вашу безпеку та комфорт
Контактна особа: Мар'яна
05.03.2018 16:16
Ми виконували усі рекомендації і надзвичайно задоволені результатом!!! Велика вдячність Вам!!!!
відповісти (0)
Не рекомендую! Жахливий лікар!!! Якщо хочете дурно витратити час, гроші і здоров‘я , то прошу звертатися до неї. В мене боліло вухо протягом місяца, перше, що вона мені сказала на першому ж візиті: «воно вас не болить і не боліло». Чудово сказано👍🏻, видно я прийшла просто так. Мою знайому лікувала пару місяців (!), брала з неї шалені гроші і так вилікувала, що знайома повинна була їхати в Тернопіль на лікування!! Шановно, Мар‘яно Анатоліївно, майте совість не дурити людей своїм «професіоналізмом»!!!
відповісти (0)
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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