Надам послугу Розробка сайтів Олександрія

12 березня 2023 01:38 | Олександрія, Кіровоградська область
Розробка сайтів Олександрія

Розробка сайту є одним із етапів формування позитивного іміджу компанії, успішність якої визначає її близькість до клієнтів. Інтернет представництво компанії дозволяє розвиватися більш ефективно та отримувати додатковий прибуток. Професійно-створений та налаштований сайт працює з клієнтами, навіть коли сам бізнес відпочиває.

Багатосторінкові сайти – це сайти, де дві та більше сторінок.
Щоб не розміщувати інформацію на одній сторінці, як на лендингу, на багатосторінкових сайтах інформація ділиться сторінками. Наприклад: головна, про компанію, каталог (послуги), доставка та оплата, гарантії та повернення, акції, контакти.

Якщо у вас бізнес, наприклад - юридичний, консалтинговий, будівельний, то вам потрібен багатосторінковий сайт. За допомогою таких сайтів простіше справити враження на клієнта. Якщо ваша цільова аудиторія – великі компанії, то їм більше сподобається багатосторінковий сайт.

Вартість.
Ціна залежить від складності та обсягу роботи. У разі доопрацювання ціна складається з робочого годинника програміста. Тому вартість можна озвучити лише після обговорення проєкту.

Landing Page (лендинг) - це лише одна сторінка (longread) і його основне завдання – змусити відвідувача здійснити цільову дію (наприклад, купити квиток). Такі сторінки створюють для вузької аудиторії.
Їх ефективно використовувати в рекламі тоді, коли потрібно зосередитись на чомусь одному — продажу, інформації, запрошення передплатити розсилку тощо. Лендінг корисний завжди, коли пропозицію можна помістити на кнопку.

Якщо ви вирішили створювати сайт, то ми продумаємо та запустимо ваш проєкт в роботу без проблем:
– визначимо цілі та завдання сайту;
– створимо ідеальне ТЗ для розробки;
– створимо крутий макет дизайну;
– зверстаємо, як треба;
– наповнимо якісним контентом;
– протестуємо роботу сайту.
– віддаємо готовий проєкт завчасно.
12.03.2023 01:38
Оголошення «Надам послугу Послуги > Комп'ютери, оргтехніка» міста Олександрія
Оголошення «Надам послугу Послуги > Комп'ютери, оргтехніка» найближчих населених пунктів
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