Надам послугу Клонування Windows та усіх программ + бескоштовний бонус. Київ усі райони

07 червня 2023 15:56 | Київ
Клонування Windows - це перенос Windows та усіх встановлених программ на більш ємнісний накопичувач SSD чи HDD без повторного встановлення Windows та програм, що збереже пів року Вашого дорогоцінного життя . Якщо стоїть HDD, то є можливість клонувати данні з HDD на SSD.
Приклади ситуацій, чому потрібно це робити?
1-ша ситуація: Ви купили новий ноутбук, але є маркетингова фішка, на усіх комп’ютерах ставлять малого об’єму накопичувач – 128 Gb SSD на якому знаходиться Windows, який займає 40% від загального об’єму накопичувача, потім встановлюєте програми, які будуть займати останню частину вільного місця, і це ще не все, під режим гібернації відводиться 10 GB місця вільного, також під віртуальну пам'ять для продуктивності системи під час роботи відводиться мінімум 10 GB і може так стати, що із-за недостатнього місця у Вас не загрузиться Windows. Як виправити цю ситуацію: проконсультуватися зі мною, щоб визначитись, який саме накопичувач Вам потрібен під Ваше залізо, після консультації купити на 1 Tb SSD носій фірми Western Digital за 2600 грн, потім заказати у мене послугу по клонуванню та заміні 128 Gb SSD на 1 Tb SSD із збереженням усіх Ваших даних. Висновок: Вам не потрібно встановлювати заново Windows та сотні програм і пів року їх настроювати.
2-га ситуація: Ви хочете щоб ігри не тормозили і швидко завантажувалися, зараз сучасні ігри рекомендують встановлювати на SSD – це один із критеріїв їх стабільної роботи. Тому, якщо у Вашому ноутбуці чи настільному ПК є два жостких диски(накопичувачі), один 128 Gb SSD або 512 Gb SSD на якому знаходиться Windows з усіма програмами та 500 GB HDD на якому ігри, то така схема не буде працювати на повну потугу. Щоб виправити ситуацію: проконсультуватися зі мною, щоб визначитись, який саме накопичувач Вам потрібен під Ваше залізо, після консультації купити на 1 Tb SSD носій фірми Western Digital за 2600 грн, потім заказати у мене послугу по клонуванню та заміні 128 Gb SSD на 1 Tb SSD із збереженням усіх Ваших даних. Висновок: у Вас буде 1 Tb SSD з Вашим Windows + можете встановлювати на цей диск ігри, які стануть краще працювати у два рази, а HDD використовуйте для різних файлів word, pdf, exel, фільмів та іншого барахла.
+ Бонус – це чистка вашого ПК. Збільшить стабільність Вашої системи у 3X. Раз в рік треба чистити і це обов’язково!!!
+ Стрім – додаткова услуга за окрему плату настроюю програми для стріму: OBS studio, Twitch, Trovo, Steem, Discord, а також допоможу по консультації з різних ігор та їх налаштуванню у Вашій системі драйверів.
Ціна: 700 UAH
Контактна особа: Vsebesplatnoit
07.06.2023 15:56
Оголошення «Надам послугу Послуги > Комп'ютери, оргтехніка» міста Київ
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNTcxNjMiLCIxMzMxNzMiLCIxNzIzODAiLCIxNDAzNjUiLCIxNDAzNjYiLCIxNDAzNjciLCIxNDAzNjgiLCIxNDA0MzMiLCIxNDA0MzUiLCIxNDA0MzYiLCIxNDA0NDAiLCIxNTk5NDciLCIxNTk5NDkiLCIxNTk5NTIiLCIxNTk5NTMiLCIxNjAxOTciLCIxNzY4OTQiLCIxNzY4OTMiLCIxNzY4NjgiLCIxNjIxMzMiLCIxNzU1MDIiLCIxNjM1MjAiLCIxNzQ3MDMiLCIxNzQwODMiXX1fIyRfU0VHSCskJCRhNTQxZmI5NjJkMzgwZWJhMjkwZmRhMDMzN2NlODQ2NA==
Оголошення «Надам послугу Послуги > Комп'ютери, оргтехніка» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNTA2MDAiLCIxMzE5ODUiLCI0MTk0NCIsIjUzMzkxIiwiMTc0NjY0IiwiMTc0MTU0IiwiMTcwMzg0IiwiMTcwMDQ5IiwiMTU5MDQ3IiwiMTU3MzEzIiwiMTU2NTg0IiwiMTU1ODAyIiwiMTU0OTkxIiwiMTU0Nzc1IiwiNDU4OTgiLCIxNDkwMzQiLCIxNzY0NDAiLCIxNzM5MzkiLCIxNzQ3NTEiLCIxMzYzNjMiLCIxNjc0MjciLCIxNDU2MzciLCIxNzUyOTQiLCIxNjYwODciLCIxNzMwNjUiLCI5MzM3NCIsIjE2MzQxNiIsIjE1NTE3OCIsIjEzODYwNCIsIjIzOTgxIiwiMTczNzUyIl19XyMkX1NFR0grJCQkOGQxNjFkMzM5OTU4MzBjMjdkZjZiNzE4N2RkZDBhOGE=