Продам Софа Монро

оновлено 13 листопада 2023 08:05 | Біла Церква, Київська область
Софа Монро – відмінне поєднання комфорту, функціональності та якості. Дана модель дивана ідеально вписується в будь-який сучасний інтер’єр квартири або заміського будинку, робить його більш затишним та красивим. Підлокітники оснащені накладками МДФ, на які можна поставити чашку, покласти пульт дистанційного керування, телефон та багато інших дрібниць.
Ящик для білизни створює додаткове місце для зберігання не тільки постільних речей, але і несезонних речей, дрібниць і домашніх аксесуарів. Актуальне рішення для невеликих кімнат та квартир, де важливий кожен метр вільного простору.
Декоративні подушки підвищують комфортність відпочинку та створюють особливий затишний настрій у будинку.
Для трансформації спального місця в софі Монро застосовується механізм Єврокнижка, коли висувається сидіння на себе і плавно опускається спинка на місце, що звільнилося. У ящику для білизни – механізм Комфорт.
Ціна: 12000 UAH
Телефон: 5277253660
Контактна особа: Torino
13.11.2023 08:05
Оголошення «Продам Все для дому та офісу > Меблі» найближчих населених пунктів
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