Продам Диван Баюн

оновлено 13 листопада 2023 08:05 | Біла Церква, Київська область
Диван Баюн – це:
компактний прямий диван для невеликих приміщень;
велике спальне місце завдовжки 190 см;
місце для зберігання постільного приладдя і інших речей.
Диван Баюн стане улюбленим місцем відпочинку для усіх членів сім’ї. Для економії простору диван забезпечений ящиком для білизни. В якості декоративного елементу в комплект входять подушки, а також додаткові подушки-валики.
Частенько головною проблемою при виборі м’яких меблів є її розмір, хочеться, щоб в кімнаті залишалося якомога більше вільного простору. Баюн – диван викочування досить компактний, тому підійде для подібних випадків. Механізм викочування розрахований на щоденне використання. Він надійний і довговічний. При трансформації диван викочується вперед, нагадуючи велике ліжко з м’якою спинкою.
Ціна: 12000 UAH
Телефон: 5277253660
Контактна особа: Torino
13.11.2023 08:05
Оголошення «Продам Все для дому та офісу > Меблі» найближчих населених пунктів
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