Недопущення вчинення неповнолітніми особами адміністративних та кримінальних правопорушень

09 листопада 2023 14:18 | Чечельник, Вінницька область
В умовах сьогодення, правильне виховання, заохочення до дотримання законності, стимулювання у формуванні стійких моральних цінностей та виборі правильного законослухняного оточення у дітей мінімізують кількість вчинених кримінальних правопорушень неповнолітніми.
Проблема злочинності неповнолітніх завжди актуальна для суспільства, адже від того, як вона вирішується залежить моральний клімат у суспільстві в цілому. Якщо раніше підліткова злочинність була вуличною, то тепер неповнолітні скоюють злочини в чужих приміщеннях, у транспорті, за місцем навчання та навіть, місцем свого проживання. Позбавлені можливості організовано проводити своє дозвілля, неповнолітні потрапляють у сферу інтересів кримінальних осіб, які часто залучають їх до злочинної діяльності. І думка, що більшість правопорушень вчиняють діти з неповних сімей, сироти або ж діти, що позбавлені батьківської опіки, не завжди вірна. Правопорушення як дія, для неповнолітніх досить часто є проявом сміливості та самоствердження. І під час скоєння правопорушень, діти навіть не замислюються про наслідки своїх протиправних дій. Тому, після проголошення вироку судом, та прибуття до органу пробації, більшість з них виглядає розгубленими, не тямущими що буде далі. І вже завдання органу пробації полягає в тому, щоб, з урахуванням вікових та психологічних особливостей цих неповнолітніх, забезпечити їх подальший нормальний фізичний і психологічний розвиток, провести профілактику агресивної поведінки, викликати мотивацію до позитивних змін особистості та поліпшення соціальних стосунків.
Саме тому 09.11.2023 року в Ольгопільському ліцеї було проведено просвітницький захід на тему «Недопущення вчинення неповнолітніми особами адміністративних та кримінальних правопорушень» з учнівською молоддю 10 класу за участю начальника Гайсинського РС № 4 філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області Олени Пелих, інспектора сектору ювенальної превенції Надії Розвод, поліцейського офіцера громади Віталія Пістуненка, начальника служби у справах дітей Ольгопільської сільської ради Катерини Лисенко та директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ольгопільської сільської ради Ірини Малик.
Метою даного заходу було проведення просвітницької, соціально-виховної роботи серед неповнолітніх, з залученням різних служб та установ, де були розглянуті причини і обставини, за якими неповнолітні потрапляють «у поле зору» правоохоронних органів та особливості адміністративної і кримінальної відповідальності неповнолітніх. В ході заходу були висвітлені наступні питання:
- Яка кримінальна відповідальність настає з чотирнадцяти років?
Як відомо до кримінальної відповідальності притягуються особи, яким до вчинення злочину виповнилося шістнадцять. Однак, за вчинення окремих видів злочинів до кримінальної відповідальності притягуються неповнолітні особи у віці від 14 до 16 років (вбивство, умисне тяжке тілесне ушкодження, зґвалтування, хуліганство та інші). Що стосується кримінальної відповідальності дітей віком до 14 років, вони не можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності, але до них можуть бути застосовані примусові заходи виховного характеру.
- Види покарань, які застосовуються до неповнолітніх
• Штраф.
• Громадські роботи, виправні роботи.
• Арешт
• Позбавлення волі на визначений термін.
- Звільнення від відбування покарання з випробуванням
Може бути застосоване до неповнолітнього лише у разі його засудження до арешту або позбавлення волі. Випробувальний термін встановлюється тривалістю від одного до двох років. Якщо суд приймає рішення про звільнення неповнолітнього від відбування покарання з випробуванням, суд може також покласти на окрему особу, за її згодою або на її прохання, обов'язок щодо нагляду за засудженим і проведенню з ним виховної роботи. Закон не встановив вимогу до такої особи, але безумовно така особа повинна бути повнолітньою і мати можливість надавати позитивний вплив на неповнолітнього. Не виключається законом можливість покладання таких обов'язків на члена сім'ї неповнолітнього, в тому ж числі на батька.
- Адміністративна відповідальність
За скоєння адміністративного порушення неповнолітні з 16 до 18 років несуть відповідальність.
Адміністративна відповідальність неповнолітнього може настати тільки тоді, коли шістнадцять років йому виповнилося саме на момент вчинення протиправного діяння, а не на момент прийняття рішення компетентним органом.
Що стосується винятків, неповнолітні несуть відповідальність нарівні з повнолітніми, за такі адміністративні правопорушення:
• Незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах (стаття 44 КУпАП).
• Дрібне викрадення чужого майна (стаття 51 КУпАП).
• Деякі порушення Правил дорожнього руху (статті 121-127, частина перша, друга і третя статті 130 КУпАП), зокрема - керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння, або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу і швидкість реакції.
• Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця (стаття 185 КУпАП).
• Порушення, пов'язані зі зброєю (статті 190-195 КУпАП). Зокрема, за порушення порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї.
• Дрібне хуліганство неповнолітніх, коли «пустощі» неповнолітніх підпадають під дію статті 173 КУпАП. Зазначена стаття встановила, що дрібним хуліганством є нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян.
- Відповідальність батьків неповнолітніх
За невиконання або неналежне виконання обов'язків по вихованню дітей батьки можуть бути притягнуті до різних видів юридичної відповідальності, зокрема до кримінальної, адміністративної та цивільно-правової.Таким чином, батьки «в очах» закону все ж частково відповідальні за діяння їх нащадків.
- Пробація щодо неповнолітніх — це пробація стосовно осіб віком від 14 до 18 років, та складається з системи наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.
Пробацію щодо неповнолітніх орган пробації здійснює спільно зі службами у справах дітей, центрів соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді, секторами ювенальної превенції та іншими установами та закладами, які забезпечують соціальний захист і профілактику правопорушень, тому така співпраця є ефективною та дієвою та спрямована на попередження вчинення кримінальних правопорушень серед дітей та неповнолітніх осіб.
Автор: олена пелих
09.11.2023 14:18
Останні новини «Суспільство» селища Чечельник
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjp7IjAiOiIyNDA5NDQiLCIxIjoiMjM3OTIyIiwiMiI6IjIzMzA3MiIsIjMiOiIyMzI1MzQiLCI1IjoiMjMwNDQ1IiwiNiI6IjIzMDI0NyIsIjciOiIyMjg4OTAiLCI4IjoiMjI2OTEyIiwiOSI6IjIyMzQxNyIsIjEwIjoiMjE5ODgwIiwiMTEiOiIyMTkzMDciLCIxMiI6IjIxODI3MiIsIjEzIjoiMjE4MjYyIiwiMTQiOiIyMTc0MDkiLCIxNSI6IjIxMzM4MSIsIjE2IjoiMjExOTI1In19XyMkX1NFR0grJCQkNmM5ODhmMDA0MDk0NDg5M2MzMzM1MjU4ZmZlYzEwMGY=
Останні новини «Суспільство» найближчих населених пунктів
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