В Кременчуцькій виховній колонії облаштували спортивну кімнату для вихованців

05 листопада 2020 10:30 | Кременчук, Полтавська область
4 листопада 2020 року в державній установі «Кременчуцька виховна колонія» закінчили облаштування спортивної кімнати для вихованців.
До фізкультурно-спортивної роботи в установі залучені всі юнаки. Відтепер підлітки мають можливість і в осінньо-зимовий період вдосконалювати свої спортивні вміння та якості. Хлопці із задоволенням грають в настільний теніс, займаються силовими видами спорту, вправляються у підтягуванні на перекладині тощо. Невід’ємною частиною занять стала і розвивальна гімнастика, яка позитивно впливає на загальний стан здоров’я вихованців і сприяє гармонійному всебічному розвитку особистості.
«Спорт в установі виступає не тільки як засіб покращення фізичного розвитку, зміцнення здоров’я, розвитку рухових якостей вихованців. В поєднанні з іншими засобами виховання спорт сприяє всебічному розвитку підлітків», - наголосив начальник колонії Олександр Сайко.
Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька
05.11.2020 10:30
Останні новини «Спорт» найближчих населених пунктів
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