Організоване злочинне угрупування ПАТ "Прикарпаттяобленерго" та філія ПАТ "Косівський РЕМ" (+ВІДЕО)

20 квітня 2016 09:43 | Космач, Івано-Франківська область

Організоване злочинне угрупування (ОЗУ) ПАТ "Прикарпаттяобленерго", та філія ПАТ "Косівський РЕМ". Саме так я б назвав дану структуру. Чому ? – запитаєте ви. Давайте я розповім Вам історію яка розпочалася 4 роки тому і зненацька принесла в спокійне життя кількох десятків сімей в Космачі великі проблеми.
Отже. Жили собі космачани спокійно користуючись електрикою яку підвели до свого господарства ще за Радянських часів справно сплачуючи за її використання. Але от захотілося людям по різним причинам підвести до свого обійстя замість однієї фази три, хтось збудував нову хату, в когось через пожежу згорів лічильник і його РЕМ відмовився відновлювати, ще комусь трифазна лінія потрібна для заробляння на життя. Наслухавшись від тих хто погодився пройти всі «сім кіл пекла» які до початку 2015 року створював Косівський РЕМ для тих хто особисто прийшов замовити для себе таку послугу, як постачання електроенергії люди, як завжди шукали легшого шляху отримати таку бажану електроенергію.

(Чому – запитаєте ви Косівський РЕМ на чолі з ПАТ «Прикарпаттяобленерго» створював нестерпні умови тим хто прийшов замовляти їхні послуги? На мою думку для того, щоб побільше покласти грошей собі до кишені. Розкажу чому я так думаю.)

Через бюрократичні процедури які існували в РЕМі, по селах як гриби після дощу з’являлися люди які ставили лічильник, опломбовували його, під’єднювали до мережі, навіть брали в людей гроші за під’єднання а взамін господарю на руки давали «ДОГОВІР про постачання електроенергії» зі всіма печатками РЕМу та підписами директора і замовнику жодного разу не потрібно було їхати до Косова. Ось так за рекомендацією друзів чи знайомих герої моєї розповіді і собі звернулися до таких «РІШАЛ» тим більше, що «РІШАЛИ» самі працювали в Косівському РЕМі і займали не малі посади.
Після того як робота була зроблена космачани віддавали «РІШАЛАМ» кругленьку суму грошей (хто 12, а хто і 15 тисяч гривень) отримували на руки договір (за яким вони ставали споживачами електроенергії) і тішилися світлом.
Але їхня радість була не довгою. Починаючи з травня 2015 року до цих людей почали навідуватися працівники ПАТ «Прикарпаттяобленерго» з погрозами відключити їх від мережі через самовільне підключення. Перша реакція тих до кого навідалися РЕМівці була «Напевне щось наплутали» і з такою думкою та чистою совістю споживачі почали розшукувати тих хто їм ставив лічильники і ставити запитання «Чому до них приходять з такими погрозами?».
І отримували відповідь «Не переживайте, все нормально, все законно – це новий директор філії ПАТ «Косівський РЕМ» який приступив до своїх обов’язків хоче самоствердитись. Побіситься місяць-другий і все буде наромально».
Але не так сталось, як гадалось і наплив перевіряльників не зменшувався, а зовсім навпаки. Вони наввипередки бігали від хати до хати і складали акти про самовільне під’єднання до мережі.
Декілька жителів Космача звернулися до громадської організації «НАШ КОСМАЧ» з проханням допомогти розібратися їм в ситуації, що склалася. Перше, що ми зробили – це разом з потерпілими поїхали на зустріч з директором філії ПАТ «Косівський РЕМ» Мельником А. М. і запитали в нього причину такої ретельної уваги РЕМу до простих споживачів. Відповідь яку надав директор філії шокувала людей «Ви не здійснили оплату за під’єднання до електромережі». Як, а ті кошти що вони сплатили? Після спілкування людей з директором РЕМу останній пообіцяв розібратися в ситуації.
Пройшло небагато спокійних тижнів, як все почалося спочатку, але зі ще більшим тиском з боку РЕМу. Перевіряючі почали приходити разом з працівниками міліції і погрожувати людям відключенням, та чималим штрафом. Тоді я звернувся до Антимонопольного комітету, та у Міністерство енергетики і вугільної промисловості де надав всі документи відповідно до яких ці люди користуються електрикою.
Доки чекав відповіді сталася наступна ситуація. Наприкінці червня до споживача навідалася бригада перевіряючих і склала «АКТ» про самовільне підключення незважаючи на те, що в споживача є договір про постачання електроенергії, на лічильнику і на ящику присутні всі пломби, що споживач справно без затримок сплачує за спожиту електроенергію. Копію акту залишили споживачу і повідомили, що розгляд його справи відбудеться 21 липня 2015 року. А вже 16 липня бригада Косівського РЕМу прийшла відключати його від мережі посилаючись на АКТ-ЗАВДАННЯ сформований 10 липня працівником РЕМу Семашин О. В.. Постає питання: - Як споживач міг скористатися своїм правом бути присутнім при розгляді акту 21 липня, якщо рішення по ньому вже було винесено 10 липня? Звичайно ми не дозволили банді ОЗУ «Косівський РЕМ» зробити протизаконні дії.
27 серпня 2015 року я отримав відповідь від Міністерства енергетики та вугільної промисловості де чорним по білому написано: «Між споживачем та енергопостачальником укладені договори про користування електричною енергією та існують договірні відносини (відкрито особові рахунки і проводиться відповідна оплата за її споживання), встановлені лічильники, які опломбовані пломбами енергопостачальника.
Отже, у енергопостачальника відсутні підстави для оформлення акту про порушення. Рекомендуємо ПАТ «Прикарпаттяобленерго» відкликати такі акти.»
А також у відповіді звернено увагу на те, що «згідно з вимогами статті 188 Господарського кодексу України, зміна та розірвання договору в односторонньому порядку не допускається. Оскільки між споживачем та енергопостачальником існують договірні відносини, у ПАТ «Прикарпаттяобленерго» відсутні підстави для припинення електропостачання помешкання.»
Здавалося б все, підстав на від’єднання не має і РЕМ заспокоїться, але де там. Керівництво ОЗУ «Прикарпаттяобленерго» заборонило контролерам у цих споживачів знімати показання лічильника і видавати квитанції на оплату. Сподіваючись на те, що люди перестануть сплачувати за споживання світла і вони тоді зможуть відключити їх від мережі опираючись на заборгованість по оплаті. Ми порадили людям завести абонентську книжку і сплачувати по ній, що вони і зробили. І тут знову облом для РЕМу, люди продовжують сплачувати за споживання і заборгованості ніякої немає. Тоді керівництво злочинного угрупування пішло ще далі. Вони взяли і незаконно «нібито» заблокували абонентські рахунки, але забули повідомити про це споживачів і внести дані в базу. Так, як установи «Ощадбанку» і «Укрпошти» продовжували і продовжують брати кошти у споживачів та видавати квитанції про оплату.
26 січня 2016 року я разом з кількома споживачами котрих тероризує РЕМ знову навідалися до Мельника А. М. директора РЕМу і запитали: - скільки вони збираються тероризувати людей? На що Андрій Михайлович відповів: - доти поки споживачі не заплатять гроші і не отримають договір про постачання електрики і всіх документів. На моє запитання про те, як можна всупереч закону в односторонньому порядку розірвати вже існуючий договір котрий є на руках у споживачів, пан Андрій сказав – що він не юрист і коментувати нічого не буде. Коли я спитав Мельника про те, "чи є рішення суду, чи хоча б висновок якихось слідчих органів, що дані договори недійсні", директор відповів: «дана справа розслідується поліцією», а вони всерівно "будуть намагатися відрізати споживачам світло і в додачу виставлять рахунок для оплати за спожиту електроенергією починаючи десь з жовтня 2015 року так, як показники лічильника контролером не знімалися."
І виявляється керівництво ОЗУ ПАТ «Прикарпаттяобленерго» на своєму засіданні вирішили, що квитанція про оплату яку видавали в касі Ощадбанку не є доказом того, що оплата проводилася!!!
Як сказав один з потерпілих від шахрайських дій ПАТ «Прикарпаттяобленерго»: "так налагоджений бізнес Косівського РЕМу. Був один директор зібрав кругленьку суму через своїх підлеглих за підключення до мережі і звільнився. На його місце прийшов інший, який звільнив усіх тих хто проводив дані махінації давши їм можливість втекти за кордон. Не дочекавшись офіційного рішення слідчих органів, через погрози і тероризування людей змушує їх знову оплачувати за підключення до мережі. Мало того вони виставлять людям рахунок за спожиту електроенергію яка вже оплачена, що підтверджено квитанціями.
Де гарантії, що через кілька років вони не зроблять те ж саме: директор звільниться, а новий не скаже, що договори не дійсні і потрібно платити знову."

Звертаємося до всіх жителів Косівського району хто постраждав від подібних дій Косівського РЕМу, хто вже оплатив заново і хто ще намагається відбиватися від цих шахраїв писати нам на електронну пошту au.i@hcamsoK-ruo
Разом ми зможемо відстояти свої права і покарати ненаситних керівників.

http:


ВСЕ ВІДЕО, ЩО СТОСУЄТЬСЯ ШАХРАЙСЬКИХ ДІЙ ПАТ "ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО" ТА КОСІВСЬКОГО РЕМУ

http:

Автор: Петро Уперук (секретар ГО "НАШ КОСМАЧ")
20.04.2016 09:43
Останні новини «Кримінал» найближчих населених пунктів
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