Зміївська дільниця ПАТ "Харківгаз"

оновлено 26 грудня 2023 09:00 | Зміїв, Харківська область
Відкрите акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Харківгаз» надає наступні послуги населенню:
• Встановлення, перевірка та ремонт лічильників газу.
• Технічне обслуговування, ремонт газового обладнання.
• Приєднання до газових мереж; газифікація будинків, комуна-льно-побутових об’єктів.
• Виготовлення проекту на газифікацію житлового будинку.
• Внесення змін в технічні умови на газифікацію.
• Припинення або відновлення подачі газу по заяві споживача.
• Видача технічних умов на газифікацію або реконструкцію га-зової мережі індивідуальних житлових будинків, промислових об’єктів та ін.
• Приймання в експлуатацію та видача технічних умов на вста-новлення газового приладу (водонагрівач, опалювальний ко-тел, газовий конвектор, опалювальна піч та ін..).
• Приймання в експлуатацію системи газопостачання індивідуа-льного житлового будинку, багатоквартирного житлового бу-динку.
• Постачання природного і скрапленого газу.

Територія обслуговування:
Зміївський р-н (крім смт Комсомольське, с. Лиман, с. Черкаський Бишкин, с. Нижній Бишкин, с-ще Благодатне, с-ще Донець).
Активність в соцмережах
26.12.2023 09:00
Доброго дня! Шановне керівництво «Зміївська дільниця ПАТ "Харківгаз"» надайте актуальні МОБІЛЬНІ контактні телефони для подальшого спілкування з операторами Вашої організації для вирішення особистих питань, якщо немає можливості прибути адресою м. Зміїв, вул.Таранівське шосе, 1а. Питання з приводу відключення газу від системи газопостачання.
відповісти (0)
Пишуть чудо листи без пояснення питання, а зясувати суть, неможливо!!!
відповісти (0)
Неможливо по жодному телефону дозвонитися до Зміївського відділення АТ "Харківгаз"
відповісти (0)
Керівнику Зміївської філії
АТ «Харківгаз» Гнирі С.А.
від Активної Громади Харківської області

ВИМОГА

ВИМАГАЄМО НЕГАЙНО ПРИПИНИТИ ГЕНОЦИД УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!!!
Відповідно до статті 442 Кримінального кодексу України злочином визнається геноцид, тобто діяння, умисно вчинене з метою створення для національної групи життєвих умов, розрахованих на повне чи часткове її фізичне знищення.
Ваше підприємство, АТ «Харківгаз», систематично займається геноцидом Українського народу шляхом від’єднання від життєво необхідного ресурсу – газу, за допомогою якого людина може приготувати собі їжу, чи обігрітися у холодну пору року, щоб не замерзнути на смерть. Але відключення заборонено ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби» 2020, № 16, ст.100.
Згідно ст. 13 Конституції, земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України є об'єктами права власності Українського народу. Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.
Зміївська філія АТ «Харківгаз», якою Ви керуєте, незаконно, у шахрайський спосіб використовує у своїй діяльності ГРС Зміївського району Харківської області, які будувалися за рахунок кооперативів, і які до цього часу знаходяться у власності цих кооперативів. Рішення місцевих рад про передачу цих мереж у власність Харківгазу за 2000-2004 роки є нікчемними, оскільки тільки власник міг передати право власності, тобто кооператив загальними зборами цих кооперативів, чого не було зроблено. Місцева рада не мала ніяких повноважень розпоряджатися чужим майном.
Ваше підприємство посилається на якусь міфічну постанову НКРЕКП про встановлення тарифу на розподіл газу, яка навіть не зареєстрована в Мінюсті, всупереч Конституції. Також сама НКРЕКП створена в неконституційний спосіб, про що є рішення Верховного суду. Також постанова НКРЕКП про видачу ліцензії не зареєстрована в Мінюсті, отже ваша ліцензія оператора ГРС не є дійсною.
Так на підставі чого ви особисто та ваші підлеглі від’єднують Український народ від газу?
Звертаємо увагу на Вашу особисту відповідальність, згідно законодавства України, за надання злочинних наказів Вашим підлеглим!
Згідно ККУ, відвернення вчинення злочину означає недопущення організатором, підбурювачем чи пособником вчинення злочину виконавцем взагалі (відвернення на стадії готування) або недопущення ними доведення злочину виконавцем до кінця. Воно може бути здійснене шляхом умовляння, психічного чи фізичного примусу, попередження потерпілого, нейтралізації засобів злочину чи приведення у непридатність знаряддя злочину та інших дій, які не дали змогу виконавцю реалізувати злочинний намір.
Отже, залишаємо за собою право на відвернення вчинення злочину та особистого звернення до Вас в будь-який момент!

Активна Громада Харківської області
відповісти (0)
Мало того, що с.Бірки без газу з 17 травня (сьогодні 9 липня), а обіцяли підключити 31 травня. Відключили всіх водночас, а підключають по 1 дому в день. Я сиджу дома вже 2 дні за свій рахунок (а це вже моя втрата у зарплаті 1500 грн). Вчора підключили частину дому (у нас в домі 64 квартири). Я не попала в число "щасливчиків", тому що виявилося, що, коли міняли лічильники, пропустили (забули? ) одну квартиру, яка знаходиться на одному стояку з моєю квартирою. Сьогодні обіцяли це зробити, але вже кінець дня а з газовиків ніхто не появився. Вчора так бігали по квартирах, щоб заплатили наперед за доставку газу, а сьогодні - нікого. Попереду вихідні, значить ніхто не прийде, а в понеділок - знову брати відпустку за свій рахунок? І взагалі - що це обслуговування, аби тільки гроші здерти?
відповісти (0)
Купили дом в пгт Зидьки в августе с отрезанным газом. С начала сентября оббиваю пороги газовой службы, но увы.... За 4 месяца не могу добиться приезда проэктанта. Какой-то бермудский треугольник. Есть дом, но жить в нём не могу из-за отсутствия газа. У меня трое детей, вынуждена снимать жилье. Печально, наслышана о работе этой службы в Змиёве, но надеялась что к многодетной семье отнесутся с пониманием. Не знаю как их расшевелить.
відповісти (0)
У меня нет газа почему мне прислали счёт за доставку газа вы там совсем охренели?
відповісти (0)
Дозвониться не реально!!!
Время работы до 17.00, в 16.00 уже не берут.
відповісти (0)
Очень жаль, что эти сообщения никто не читает, кроме тех, кого уже оскорбили и уничтожили. Я из их числа. Все работающие в газовом хозяйстве ведут себя так, как будто БОГА за бороду держат. Хочется спросить: не боитесь, что вдруг рука соскользнет???? Будет очень больно.
відповісти (0)
Худшего сервиса я еще не встречал. В с. Першотравневе отключают газ всем подряд. Почему всегда все было впорядке, а теперь вместо того, чтоб как-то помочь или подсказать они отключают газ.
відповісти (0)
Добрый день...вопиющий случай в с. Нижний Бишкин!!!Жильцы дома вызвали газовиков потому что услышали запах газа во дворе. Приехала служба из пгт. Комсомольское и отключили газ в доме (обрезав трубу) В акте написали (повреждение надземной трубы)...На следущий день приехали газовики из Змиева и начали копать ямы во дворе чтоб отрезать дом от центральной трубы!(НЕ ПОКАЗАВ ДАЖЕ АКТ...О ПРИЧИНЕ ТОГО ПОЧЕМУ ОБРЕЗАЮТ ТРУБУ!). При этом сказав что жильцам нужно делать реконструкцию...т. е тянуть воздушную трубу, делать новый прект, покупать новый счётчик!...и т. д. ВМЕСТО ТОГО ЧТОБ ПОМЕНЯТЬ СТАРЫЙ ОТРЕЗОК ГАЗОВОЙ ТРУБЫ -НА НОВЫЙ...НУЖНО ДЕЛАТЬ ПОЛНУЮ РЕКОНСТРУКЦИЮ!!!всё это стоит не один десяток тысяч гривен!!! Для семьи это огромные деньги...в доме проживает парализованая бабушка и её дочь работающая на 0,5 ставки...Обращались в Змиев газ...там ничего и слушать не хотят!!!требуют полную реконструкцию и всё!...Эта старая газовая труба во дворе жильцов поржавела и пропускала газ на выходе из земли(газопровод тут подземный!)...Значит эту трубу должен ремонтировать горгаз!...она под счётчиком!...В итоге семья сидит без газа больше недели!!!на улице ночные заморозки...К кому обращаться не знаем...Директор горгаза отправляет к главному инженеру...а он прячется...слушать ничего не хотят!!!В кабинете у главного инженера-ЖИЛЬЦЫ попросили показать акт"об отключении дома от центральной трубы"...акта не было и его начали выписывать ЗАДНИМ ЧИСЛОМ!!!В ОБЩЕМ ЭТО КРИК ДУШИ ЖИЛЬЦОВ С. Нижний Бишкин ул.40 лет Победы дом 40...
відповісти (0)
Сервисом не очень довольна. Приехали, опломбироволи газ, не какого акта не предоставили, на вопросы почему отвечали мол типа утечка. У меня к ним два вопроса: ,почему не устранили и откуда они об этой утечке узнали? В горгазе разводят руками, мы не знаем, мы не вкурсе, впаяли мне штраф в размере 1000 грн. который я оплатила, сумма им мол не пришла, но у меня есть квитанция об оплате. Вобщем безпредел. Что хотят, то и творят
відповісти (0)
Кроме, как в хлам обнаглевшие мошенники по другому эту шарашкину контору не назовешь, какая цээвропа это тупо дичь и беспредел, сходить к ним все равно что побывать в аду тупо хамство, бюрократия и развод на деньги по любому поводу, уже имел счастливую возможность делать у них проэкт на газовую колонку, дабы тупо перевесить аппарат взамен вышедшего из строя т. е. перекрутив 1 гайку без каких либо переделок системы ушло 4 месяца бумажной волокиты, придуманных переделок, с последующим ну мы ошиблись, а Вы не сказали и в таком плане, счетами за услуги которые они не производили и т. д. в итоге без скандала не обошлось, и вот снова последняя фишка снимают массово у людей счетчики целыми улицами якобы на поверку, потом Вам следует звонок Ваш счетчик не прошел поверку - мы Вам можем помочь купить новый (дороже чем в магазине раза в полтора). Ходил к ним разбираться, почему не прошел поверку, акт о поверке не дают, причину пояснить не могут, отправили к начальнику который мне радостно сообщил что у моего счетчика нет термокомпенсации, и он им не подходит, т. е. счетчик никто не поверял они его тупо забраковали, зачем тогда этот цирк??? на требование вернуть счетчик (я его покупал за свои деньги т. е. он моя собственность) мне за месяц так никто и не удосужился его отдать, 3 раза был мне кидали какие то тупые отмазки типа нет человека, долго искать послед. раз этот якобы отв. человек сказал сейчас найду и пропал, после получасового ожидания, его коллеги заявили на вопрос Где??? - а он уехал на вызов будет через час полтора, просто красавцы.
відповісти (1)
У меня тоже сняли и не прошол поверку. Акта не дали счётчик не просила обратно, а нужно было)) если нашли мой бракованный и то только якобы в базе своей. сказали купить. купила. забрали на поверку, привезут в понидельник, а привезли в воскресенье, явно не мой. паспорт на счётчик не дали. сдодила к ним сама забрала.
відповісти (0)
Обслуживание населения нулевое. Они умеют только отключать потребителя от газа, а начальник вообще идиот неуравновешенный, грубиян и хам которого нельзя допускать к руководству людьми. Этот недоумок отключил от газа мою мать которой 89 лет, которая проживает одна в доме, лишив ее горячей пищи Я являюсь инвалидом 2 группы с трудом передвигаюсь помогаю как могу. Как на ее пенсию в 1600 гривен можно оплачивать счета в 3000 гривен. Реструктуризировать задолженность он отказал. За такие действия его нужно жестко наказывать.
відповісти (1)
Не имеют права отказать в реструкторизации
відповісти (0)
Сегодня отрезали газ озвучив причину - неуплату(задолженность ~4500грн.), а в акте указали "порушення споживачем Правил безпеки систем газопостачання, що створює загрозу виникнення аварійної ситуації", пояснив что трубы не свеже-окрашены. С нашей стороны Акт не был подписан. Уехали так...
відповісти (0)
Зачем вы оставляете номера телефонов в договорах, если вы никогда не берете трубку?
відповісти (0)
Законно ли писать в договоре на тех. обслуживание суммы 837.07 или 139.51? Как вы сдачу давать будите с 10 кооп?
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Газопостачання та газифікація» найближчих населених пунктів
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