Ресторан "LUGANO"

оновлено 24 грудня 2023 22:54 | Новгородка, Кіровоградська область
Ресторан "LUGANO" принял лучшие традиции европейской кухни! Уют, атмосфера, стиль и приличный сервис - это одни из основных преимуществ нашего заведения! Все вышеизложеное в сочетании с демократичной ценовой политкой - позволило нашему ресторану, стать любимым местом, для клиентов которые посетили нас однажды! Секрет успеха прост - побывав у нас впервые, ощутив радущие, теплый прием и качество кухни гости непременно возвращаются вновь и рекомендуют "LUGANO" своим друзьям. Проведение банкетов, свадеб и корпоративов – это одно из ведущих направлений ресторана "LUGANO", осуществлением которого мы занимаемся уже более 5 лет.

Ресторан имеет в своем распоряжении:

  • Приличный Банкетный зал с камином и свежим дизайном Швейцарии. Зал готов принять торжество на 100 посадочных мест;
  • Малый зал с барной стойкой, которая приятно удивит изобилием крепких напитков и коктейлей;
  • Светлую и уютную летнюю площадку в сочитании с натуральным деревом и живыми цветами;
  • Мотель на 12 солидных номеров с доступной ценовой политикой! Из них 4 номера "люкс", и 8 стандартных номеров. С большим перечнем удобств* и услуг* (Кондиционер; TV; Wi-Fi; холодильник; завтрак; охраняемый паркинг и т. д.); * - опционально.
  • Летний кинотеатр, с сервисом кухни, бара и курения кальяна;
  • Детскую площадку, для юных поситителей;
  • Паркинг для клиентов.
Это далеко не все, что предлагает и чем радует "LUGANO" своих клиентов!

Вы можете с нами связаться:

  • Заказ столиков по тел: +47 84 025 76 083
  • Заказ банкетов, свадеб, корпоративов по тел: +0393 438 79 083 (Виктория)
  • Предложения и замечания по качеству работы на @-mail: moc.liamg@rk.onagul
Вы можете найти нас и следить за нашими обновлениями и новостями здесь:


Активність в соцмережах

Ресторан "LUGANO" на карті

Зберегти мапу як зображення
24.12.2023 22:54
Чи є в меню суші?
відповісти (0)
Меню немає на жодному сайті 😕
відповісти (0)
Доброго дня! Сьогодні заіхали пообідати в ресторан Лугано. З нами був на зустрічі іностранний інвестор. Після пояснення, що всі повинні зайти і сидіти в масках до подачі іжі-з обличчя всіх зійшла посмішка. Інвестору ми принесли на пробу невелику пляшку 0,25 виробленного нами напою. Офіціанти зіпсували нам розмову-тричі підходили і за пляшку безалкогольного напію робили зауваження. Я розумію, що у вашому ресторані можливо специфічний контингент буває, але всі бачили, що ми не пляшку горілки принесли, зо в нас більш ділова зустріч, ніж обід. Що відносно обіду-виделки дали не всім, картопля була недосмажена, офіціантів не догукаєшся. На прохання досмажити картоплю був сміх. Нікому не раджу відвідувати цей заклад. Кадри поховають там все
відповісти (0)
Можна дізнатися ціну на піцу і суші?
відповісти (0)
24 серпня 2016 року близько 20.00 вирішили з дітьми завітати до кафе Лугано. Такого обслуговування жахливого не очікували. Відвідувачів було мало, тому вирішили почекати поки до нас підійдуть та дадуть меню. Час йшов, офіціанти з неприємними, скривленими мінами на лицях снували біля нас, не звертаючи на нас уваги. А було нас близько 12 чоловік. Неодноразово зверталися с проханням принести меню. Просидівши хвилин 40 та не дочекавшись навіть меню ( не кажучи про те, скільки часу прийшлося б чекати замовлення) вирішили піти геть з цього привітного кафе з такими милими офіціантами. Сама працювала в кафе та можу відверто сказати, що такий персонал у нас би був звільнений негайно, та щей з накладанням штрафу! Жодна з офіціантів мені не знайома і як пізніше нам сказали, що в цей день працювали дівчатка з м. Кіровограда. Вибачте, але я була кращоі думки про це кафе- ресторан.
відповісти (1)
Спасибо, за обращение! Эта девушка больше у нас не работает. Возьмем на заметку и исправим ситуацию!
відповісти (0)