Ресторан Osminog

оновлено 16 квітня 2024 19:17 | Київ
Ресторан суші та морських делікатесів Osminog зустрічає гостей і на лівому, і правому березі столиці. Інтер’єр виконано в морському стилі, у кожній деталі відчувається настрій океану. Куди не кинь оком, побачите мушлі, восьминогів, морські водорості — дуже атмосферно й захоплююче.

Перша локація — це Osminog суші & делікатеси на Троєщині.
Друга локація — це Osminog суші & просекко на Львівській площі.

Ресторан Osminog привертає увагу любителів морепродуктів. Авторські та класичні салати, локшина wok, бургери, страви з грилю — і все це довкола креветок, рапанів, кальмарів, лосося та інших морських делікатесів. Водночас у меню можна знайти й позиції з м’ясом і куркою.
На особливу увагу заслуговують суші та роли. Можна замовити як улюблену «Філадельфію», так і сети з більш цікавими варіаціями смаків. Що спільного у цих стравах, то це розмір порцій. Що б ви не вибрали для себе, готуйтеся ситно наїстися.

Ресторан Osminog, з огляду на розмаїте меню та величезні порції, користується популярністю не лише серед тих гостей, які бажають провести час у закладі, а й серед тих, хто робить замовлення на винос. У ресторані можна замовити як доставку за потрібною адресою, так і улюблені страви take away. На самовивіз діє акція: -50% на другу страву в чеку.

Доставка діє на замовлення від 200 грн і коштує 50 грн. Якщо сума замовлення перевищує 400 грн, доставка безкоштовна.
Доставка на лівому березі Києва: Троєщина, Лісовий масив, Райдужний масив, Воскресенка.

Доставка на правому березі Києва: Шевченківський і Печерський райони, а також Поділ.

Замовити доставку можна щодня з 12:00 до 21:30.
Активність в соцмережах

Ресторан Osminog на карті

Зберегти мапу як зображення
16.04.2024 19:17
Отличное место и для девичника, и для свидания, и просто забрать заказ самовывозом со скидкой, чтобы дома себя после тяжелого рабочего дня порадовать. Рекомендую!
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Харчування > Ресторани» міста Київ