Туристичне агентство "West Rest"

оновлено 25 січня 2024 09:00 | Яремче, Івано-Франківська область
Прямуй на Захід - в Яремче!Не знаєте, куди поїхати весною, влітку чи протягом року на відпочинок? Тоді вирушайте на Захід, адже це – осередок українських традицій та звичаїв. Під час мандрів ви побачите величну архітектуру, незрівнянну природу, колоритні села та скуштуєте найсмачнішу кухню. А ми вам в цьому допоможемо! Наше туристичне агентство «West Rest» займається прийомом та екскурсійним обслуговуванням індивідуальних та корпоративних туристів в мальовничому місті-курорті Яремче та в гірськолижному курорті Буковель, що на Івано-Франківщині. Протягом року ми влаштовуємо цікаві авторські тури як для індивідуальних туристів, так і для веселих дружніх компаній в Карпати та закордон. Можемо розробити індивідуальний тур за вашими побажаннями будь-якої тривалості та складності. З радістю запропонуємо незабутній корпоративний відпочинок - тімбілдінг, цікаві квести та проведення ділового заходу для вашого колективу в Карпатах та закордоном. Ми організовуємо інтерактивні майстер-класи, забави-вечорниці, гастрономічні дегустації та інші активності, щоб наші гості змогли відчути колорит та автентику того краю, де власне й відпочивають наші гості. Всі екскурсії проводять професійні гіди-екскурсоводи (українською, англійською, французькою, польською та російською мовами). Головне для нас - подарувати своїм гостям незабутні враження та емоції від файного відпочинку разом з нами!
Активність в соцмережах

Туристичне агентство "West Rest" на карті

Зберегти мапу як зображення
25.01.2024 09:00
Группа детей и учителей из г. Мариуполя выражает благодарность гидам, работающим в агентстве "Сто стежин" г. Яремче. Нам повезло с Иваном, Христею и Дмитром. Очень интересно и познавательно!! Спасибо вам, ребята!! Мы к вам еще приедем!!!
відповісти (0)
Відпочивали в м. Яремчі з 12.06.2016 р. по 17.06.016 р. Учні 9-Б класу, класні керівники та батьки вдячні туристичній агенції "100 стежин" за дуже цікаві, пізнавальні, веселі екскурсії! Велике спасибі організатору екскурсій Христі, водію автобуса Петру, а також гідам-екскурсоводам Яну, Миколі Васильовичу, Христі та Івану - це дуже витривалий хлопець, який терпів всі наші капризи по сходженню на г. Говерла та всіляко підбадьорював всю нашу групу. З вами було цікаво спілкуватися! Спасибі вам велике за вашу роботу!! Всім рекомендуємо "100 стежин"!!
Наталія (м. Одеса)
відповісти (0)
Большое спасибо за четыре интересных, увлекательных экскурсии в августе 2016. Большое спасибо за Дмитрия (с бородкой) - лучшего экскурсовода в моей истории. Дмитрий - достоин вознаграждения. Спаасиибоо !!!
відповісти (0)
В сентябре отдыхали в Яремче, посетили экскурсию по водопадам и источникам, все очень понравилось. Остались довольны нашим эксурсоводом Сергеем, который очень интересно и профессионально и увлекательно провел нам экскурсию, спасибо огромное ему за это! Обязательно приедем еще))) Елена, Одесса.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Туристичні агентства» міста Яремче
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Туристичні агентства» найближчих населених пунктів
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
більше ▼