Пансіонат “Зорецвіт”

оновлено 17 грудня 2023 03:25 | Моршин, Львівська область

Моршин – один з найвідоміших курортів України. Його унікальні мінеральні джерела, завдяки особливому складові сульфатно-магнієвих солей, оновлюють пошкоджені клітини печінки, зупиняють запалювальні процеси у жовчовивідних шляхах, покращують печінковий кровообіг і незамінні у лікуванні хвороб печінки, кишківника, підшлункової залози і шлунку, зокрема і цукрового діабету. На сьогоднішній день Моршин по якості і ефективності лікування займає місце в одному ряду з такими європейськими бальнеологічними курортами як Карлові Вари і Вісбаден. У лісопарковій зоні в самому центрі курорту Моршин (200м від бювету мінеральної води) розташований пансіонат «Зорецвіт», який об’єднує в собі силу цілющого карпатського повітря, мінеральних джерел і професіоналізм персоналу.

Про пансіонат:
Пансіонат містить 43 номери різних категорій, у яких можуть одночасно відпочивати 65 гостей. Прибирання номерів відбувається щоденно, заміна білизни – один раз на три дні. Усі номери оснащено холодильниками, телевізорами (супутникове TV), електрочайниками і посудом. Усі номери мають власні санвузли. Більшість номерів мають балкони і лоджії. На всій території пансіонату працює безкоштовний Wi-Fi.
Пансіонат має власну зелену зону для відпочинку і розваг гостей. У сквері пансіонату обладнано мангальний майданчик для самостійного приготування страв на відкритому вогні. Гостям пансіонату надається паркомісце на власному паркувальному майданчику пансіонату або можна скористатися платним охоронюваним паркінгом поруч з пансіонатом.

Харчування (не входить у вартість проживання):
Гості пансіонату самостійно обирають час і тип харчування. Для відпочиваючих пансіонату "Зорецвіт" є можливість обрати дієтичне або ресторанне харчування у одному з закладів поруч з пансіонатом. З переліком найближчих закладів харчування, їх меню і розміром знижки для гостей пансіонату відпочиваючі можуть ознайомитись на стійці рецепції.

Лікування (не входить у вартість проживання):
Гостям пансіонату "Зорецвіт" надається ввідна консультація лікаря гастроентеролога-бальнеотерапевта. Лікувальні процедури відбуваються на базі водо-грязе-озокерито лікарні та центрального бювету мінеральних вод що розташовані у 200м від пансіонату.

Номери і вартість проживання:
Одномісний – від 200 грн за добу.
Одномісний однокімнатний номер загальною площею 18 м. кв.
Односпальне ліжко, телевізор, холодильник, столовий сервіз, електрочайник, сумісний санвузол.

Стандарт – від 240 грн за добу. Двомісний однокімнатний номер загальною площею 20 м. кв.
Два односпальних ліжка, телевізор, холодильник, столовий сервіз, електрочайник, сумісний санвузол.

Сімейний – від 260 грн за добу. Двомісний однокімнатний номер загальною площею 20 м. кв.
Двоспальне ліжко, телевізор, холодильник, столовий сервіз, електрочайник, сумісний санвузол, душова кабіна.

Люкс – від 360 грн за добу. Тримісний двокімнатний номер загальною площею 30 м. кв.
Двоспальне ліжко, диван, телевізор, холодильник, столовий сервіз, електрочайник, роздільний санвузол, душова кабіна/ванна.

Апартаменти – від 600 грн за добу. Трикімнатний номер загальною площею 70 м. кв.
Двоспальне ліжко, диван, 2 телевізори, холодильник, столовий сервіз, електрочайник, санвузол, ванна кімната.

Пансіонат “Зорецвіт” на карті

Зберегти мапу як зображення
17.12.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Готелі» міста Моршин
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Готелі» найближчих населених пунктів
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