«Закарпатавтотранс» — пасажироперевезення, міжнародні рейси

оновлено 21 грудня 2022 12:50 | Ужгород, Закарпатська область
Автомобільне підприємство «Закарпатавтотранс» з 1996 року пропонує фізичним особам та компаніям великий перелік послуг з організації та виконання автомобільних пасажирських перевезень. Клієнти мають можливість скористатися регулярними рейсами по місту, країні, а також забронювати квитки на міжнародні маршрути. Організація має у розпорядженні як власні автобуси, так и співпрацює з різними перевізниками.
До уваги пасажирів на сайті організації мається велика кількість корисної інформації — місцезнаходження автостанцій у місті, розклад руху місцевих на міжнародних рейсів, декілька способів придбати квиток, пропозиції, договір співпраці та ін. Зателефонувавши операторам, пропонується дізнатися більше про послуги та пасажироперевезення, також є можливість забронювати квитки.

«Закарпатавтотранс» — пасажироперевезення, міжнародні рейси на карті

Зберегти мапу як зображення
21.12.2022 12:50
Шукайте іншого перевізника.
Абсолютно недобросовісний сервіс.
Висадили мене одну на трасі, вночі, з котом і речами! Тому що водії проїхали зупинку.
Робіть висновки.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Пасажироперевезення» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMxNTM2IiwiMzIwNjIiLCIyMjk3MSIsIjEyMTE1IiwiMjI4MjYiLCIzMDgwNiIsIjE4MzkzIiwiMzA4MjciLCIxNzg1MiIsIjIzMjE0IiwiMjI5ODMiLCIyMjk3NyIsIjIyOTY1IiwiMzAyMDIiLCIzMTM4MSIsIjIzNzA5IiwiMjg4NjYiLCIyMjk3MyIsIjI1ODY0IiwiMzA3MzIiLCIyMjk4MiIsIjMwOTEyIiwiMjI5NzQiLCIyMjU3NSIsIjIyOTYwIiwiMjI5NjMiLCIyMjk4MCIsIjIwOTc4IiwiMTk3NDciXX1fIyRfU0VHSCskJCQ2ODBjZjhlNjhiZjJmYzBlN2E3M2ZkZWIyNjE0NDZkMw==