Ринок "Краснодонців"

оновлено 10 січня 2024 09:00 | Ужгород, Закарпатська область
Торгівля на ринку має свою специфіку та залежить від багатьох факторів. Один із найвагоміших – місце розташування. Левова частка покупців на ринку «Краснодонців» – громадяни не тільки України, але й Угорщини, Словаччини та Чехії. Це можна пояснити вигідним розміщенням ринку: до словацького кордону звідси менше 10-ти кілометрів. Деякі продавці навіть ціни вказують не тільки в гривнях, але й в євро. Іноземців приваблюють доступні ціни на одяг та продукти, а також широкий вибір великої та дрібної побутової техніки, комп’ютерне приладдя, автозапчастини, будматеріали, спецодяг та інша цінна продукція. Детальніше ознайомитися з асортиментом товарів ви можете на нашому сайті.

Серед покупців тут можна зустріти не тільки містян та студентів, але й клієнтів з інших куточків Закарпаття. Чимало людей десятки років поспіль ходять на ринок, знаючи, що тут можна знайти потрібний товар зі знижкою та відмінною якістю, а також на ринку представлена продукція, якої зазвичай немає в однотипних мережевих магазинах торгових центрів.

Ринок «Краснодонців» охоче підтримує розвиток малого бізнесу. Ми розуміємо, що в час карантинних обмежень та напруженої економічної ситуації відкривати власну справу здається досить ризикованим рішенням. Саме тому ми даємо міцний «ґрунт» для розвитку: безплатну оренду точки на ринку впродовж 3 місяців за умови укладання договору оренди на рік. А також – безоплатне створення вебсайту, без якого сьогодні неможливо уявити жоден успішний бізнес.

Детальніше про умови акції читайте тут: https://www.krasnodoncivrynok.uz.ua/komertsiina-ne...
Активність в соцмережах

Ринок "Краснодонців" на карті

Зберегти мапу як зображення
10.01.2024 09:00