Хлібодар

оновлено 05 жовтня 2019 00:00 | Узин, Київська область
канцелярія, продукти харчування, посуд, бакалія, побутова хімія
05.10.2019 00:00
Доброго дня. Мене звати Ірина я з м. Узина, Білоцерківського району, Київської обл. Поруч з буд.65 на у. Авіаторів знаходиться магазин "Хлібодар". Я там постійний покупець і тому часто могла помітити що в ньому наявні вагому проблеми: бруд на полицях, непридатні до вживання продукти та також при покупці НІКОЛИ не видають чек з змістом товару який я придбала.
А також згідно з цим законом та правилами до ньго п.23 постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 № 833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення»: Продавець повинен:
  • чітко назвати суму, що підлягає сплаті, суму, одержану від споживача, і покласти гроші окремо на видному місці;
  • оформити розрахунковий документ на повну суму покупки;
  • назвати споживачеві належну йому суму здачі та видати її разом з розрахунковим документом, при цьому паперові купюри і розмінну монету видати одночасно. Прошу звернути увагу на цю торгівельну точку або я буду вимушена звертатися до Захисту прав споживачів.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Торгівля > Інше» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMxMzExIiwiMjU3MDYiLCIzMDAzNiIsIjMxODA0IiwiMzE1ODMiLCIzMTgzMyIsIjI5MDExIiwiMjkwMjQiLCIyNDMxOSIsIjMwMjU4IiwiMjk5NDEiLCIxODY3MyIsIjE2NjY4IiwiMzA3MzQiLCIxODY4MyIsIjI0OTczIiwiMTAwNDQiLCIzMTI5NiIsIjMwNDYxIiwiMzEyNzEiLCIzMDk0NCIsIjI0Nzc2IiwiMjI4NjQiLCIzMDYwOCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDFjZjlhYTkyMWIxMzQwMmM3ZTM3NzIzZTRkODhjOTVi
більше ▼