Інтернет-провайдер "ІТ Щит"

оновлено 26 червня 2022 17:15 | Іллінці, Вінницька область
Компанія «IT Щит» працює на ринку телекомунікаційних послуг Вінницької області з 2016 р. Прагнучи до постійного покращення якості наших послуг і розширення їх спектру, ми працюємо в ногу з прогресом і найновітнішими технологіями.
26.06.2022 17:15
Чомусь незаходе в ігру pubg mobile в чому може бути проблема? це не тільки в мене
відповісти (0)
На якість інтернету скарг немає, однак обслуговування - жахливе. Якби був універсальний варіант надання послуг, обрала б його. Вам варто навчитися спілкуватися зі своїми клієнтами.
відповісти (0)
Аск пополнить онлайн
відповісти (0)
Доброго дня. Напишіть, будь ласка, контакти хлопців.
відповісти (0)
Інтернет жах не грузе
відповісти (0)
Жахливий інтернет. Платимо за 30 Мбіт/с, маємо до 10 Мбіт/с. Нічого не грузить. У відеозв'язок вийти неможливо, у зв'язку з дистанційним навчанням це дуже велика проблема!
відповісти (0)
Щира ДЯКА Леоніду Степановичу за те, що ВСЬОГО навчив, коли з ним працював. Респект і уважуха Ігорю. Ви класні хлопці, з вами було приємно працювати.
відповісти (0)
Доброї ночі, не працює інтернет цілий день, часто не прогружає фільми навіть якості 240, дуже обурена вашим сервісом, не можливо зв'язатися із вами 24h (як вказано на сайті)
відповісти (0)
Спасибі власникам та керівникам компанії, що не зважаючи на важку ситуацію в країні розвивають такий важливий сегмент. Незважаючи на всі моменти молодої компанії, у якій постійно відбуваються зміни та ріст, я задоволений сервісом та якістю, у на даний момент це найкраще рішення, на мої "неординарні" побажання по мережевому налаштуванні, мені справді допомогли професіонали, тому рекомендую та дякую за співпрацю
відповісти (0)
Спочатку інтернет був зараз тільки вихідні дні немає, понеділок перед тим як мають приїхати майстри інтернет появляється " волшебство " в майстрів я так зрозумів субота неділя вихідний. Доказати щось неможливо. Сьогодні ще раз мають приїхати майстри.
відповісти (0)
почему ваш сайт не работает??
відповісти (0)
Не працював інтернет цілий день, а гроші візьмуть навіть не задумаючись. Дуже часто почали траплятись аварії на лінії. Зіпсувалась швидкість інтернету, грузить годиннами, навіть задумуюсь змінити компанію- інтернет. Раніше було набагато краще. Перестаньте грабувати наші гроші.!!!
відповісти (0)
Не задоволена наданням послуг, зокрема інтернетом. Чому? За місяць виключали разів 5, якщо і не більше. На поставлене мною питання: « Яка причина?», мені відповідали коротко, наче в них якась аварія на лінії. Ви зараз серйозно? Невже так часто можуть бути проблєми за такий короткий період. Спочатку була задоволена наданням послуг,
але чим далі, тим гірше...

Жіночка, яка працює в касі, постійно чимось не задоволена. Раджу знайти працівника, який вміє працювати з людьми.
відповісти (0)
Жах! У мене немає слів, а в працівників компанії совісті. Вже 3 добу виключають інтернет без вагомих причин, починаючи від 11 вечора до 9 вечора наступного дня. Завтра ж йду відмовлятись від послуг ІТ ЩИТ!!!
P.S. перед тим як складати договір з клієнтом, розрахуйте свої сили. Як показує досвід, ваша компанія не в змозі виконати всі перелічені пункти.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Технології > Інтернет» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE5ODQ3IiwiMjM5ODciLCIyMzQ0MyIsIjE0NDU3IiwiMTI0NTIiLCIxNzkyOSIsIjI5NDQ5IiwiMjI2NjQiLCIyMjMwNiIsIjI0MzMyIiwiMTM2MTEiLCIxMTg1OCIsIjIzOTYyIiwiMjQxNDkiLCIyOTY1MiIsIjE5NjgiLCIzMTQyNSIsIjIwMDEzIiwiMzUiLCIxODQ4MyIsIjIzMjMyIiwiMjEyNjAiLCI1MzAwIiwiMTE5MCIsIjEwNzY1IiwiMzAwNzAiLCIxOTcyNyIsIjQxMTEiLCIyMDExNiIsIjExMDY3IiwiNDQ5OCIsIjMwMjY1Il19XyMkX1NFR0grJCQkMzQzYTIwYjExOGQyMWZlNGRmMzJmN2JlZGYwNmNlMDA=