Ветеринарний діагностичний центр

оновлено 15 січня 2024 21:39 | Гайсин, Вінницька область
Ветеринарна клініка, УЗД (діагностика всіх видів тварин), біохімічне дослідження крові, гематологічне сканування, дослідження сечі, ветеринарна та хірургічна допомога, рентген кабінет, виклик ветеринарного лікаря, штучне осіменіння корів та свиней, продаж елітного сімені тварин, виїзд ветеринарних спеціалістів на господарства ( УЗД діагностика, ветеринарна допомога), ветеринарна аптека, корма та кормові добавки. т 3030178790 т 22313 (м. Гайсин, вул. Плеханова,125)
15.01.2024 21:39
Дуже дякую лікарю вет. клініки Ганні за надання кваліфікованої допомоги з приводу стерилізації моїх двох кошенят. Вони були прооперовані 4 січня, на сьогоднішній день 15.01 вони веселі, здорові і радіють життю.
відповісти (0)
Дуже не професійна клініка. Лікар непривітливий та некомпетентний. Наприклад, порадили кормити кота сирим м'ясом. Коли я сказав, що там можуть бути глисти, сказали, заморозити перед цим на 5 дн ?!
На узі сказали, що язва в шлунку. Потім в Умані пояснили, що то велике новоутворення (опухоль), яке знаходиться вище шлунку.
відповісти (0)
Я дуже вдячна лікарям діагностичного центру за надання кваліфікованоі допомоги нашому домашньому улюбленцеві. У нас німецька вівчарка. Ми лікували його самостійно від отруєння, але вирішили звернутися в клініку, де виявили ентерит. Це був тиждень жаху....Крапельниці, уколи, клізми. Але з допомогою лікарів ми справилися з хворобою, і тепер з радісттю спостерігаємо, як наш Прайм росте. Дуже-дуже вдячні вам, Тетяна Миколаівна!!!
відповісти (0)
Дуже вдячна за надання ветеринарної допомоги. Пологи були дуже важкими, але завдяки такому прекрасному спеціалісту все пройшло чудово і у нас народилося четверо нових членів сім'ї) Дякую за вашу роботу.
відповісти (0)
Неврятували собаку!!! Приписали вколи а нада була операція. На другий день повезли до іншого і він сказав:" Треба було операція срочно." І вона здохла через пару минут! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
відповісти (0)
Дякуємо лікарям, які приймали участь у спасінні нашої собаки. Завдяки зусиллям лікарів всі новонароджені цуцики після кесиревого розтину вижили та собака швидко одужала. Дякуємо всією сім'єю за допомого собаці!!!
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Тварини і рослини > Ветеринарні послуги» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMwNTE2IiwiMTg0MTIiLCIzMTU4NSIsIjMxNjE0IiwiMjQ5NzAiLCIyMjI4MiIsIjMwNjUwIiwiMzE1MjAiLCIxNjgxMSIsIjMxNjYxIiwiMzIwMDMiLCIxNDkxNCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGNiZDQ1MGUyMmQwMjE4MGE5NjVlMTZhNGIzMDNmM2I5