Похоронний дiм "Ангел"

оновлено 29 вересня 2021 18:39 | Житомир, Житомирська область
Повний супровід. Ми все робимо за Вас. Відвозимо на кладовище для вибору місця поховання. Оформлення свідотства про смерть. Винос, вивезення з моргу безкоштовно.
Доставка ритуального приладдя безкоштовно, транспорт безкоштовно!

-оформлення документів
-продаж поминальної продукції
-помінальні обіди
-викопування ями та інші послуги пов'язані з похованням
-послуги священика
-оформлення договорів на поховання при житті


Приветствую!!! Дорогие ЖИТОМЕРЯНЕ! У нас в городе открылся ритуальный магазин! Услуги! Услуги которые непременно будут вам нужны и востребованны для вашего удобство в этот нелегкий период! Дорогие уважаемые ЖИТОМЕРЯНЕ Украинцы! в этот трудный период в вязи с утра ой своих близких! Похоронный дом!!! Ангел!!! Возьмёт на себя свои трудности! Трудности все по оформлению документов! И захоронению! Похоронный дом Ангел желает здоровья всем вашим близким и родным! Тем самым решает все ваши трудности в вашь нелегкий период! С уважением! здоровья и благополучие! Похоронный Дом Ангел!!!

Похоронний дiм "Ангел" на карті

Зберегти мапу як зображення
29.09.2021 18:39
28 вересня 2021 року, всю нашу родину спіткало велике горе. Помер наш брат Микола 😢. В цей важкий час, ми звернулися у похоронний дім "Ангел". Його працівники і особисто пан Олександр швидко і якісно допомогли нам у оформленні всіх необхідних документів, організували та провели обряд похорон, за що ми їм всі щиро дякуємо.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Релігія > Ритуальні послуги» найближчих населених пунктів
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