АО «Технологія» - виробник пакувальних матеріалів

оновлено 10 березня 2024 03:25 | Суми, Сумська область
АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» є провідним виробником пакувальних матеріалів для виробників напоїв та харчових продуктів, фармацевтичної та технічної галузі.

Власне виробництво матеріалів для упаковки забезпечує парк сучасного обладнання від провідних компаній світу. Наявність представництв у різних країнах світу дозволяє бути ближчими до клієнта, а відповідно вирішувати поставлені завдання якісно та швидко.

Серед асортименту нашої продукції:
- капсули для ігристих вин;
- мюзле для ігристих вин;
- термоусадочні ковпачки для вина;
- упаковка для напоів Bag in Box (BIB);
- упаковка для напоів Super Pouch;
- самоклеючі етикетки для пляшок;
- упаковка для фармацевтичної продукції;
- упаковка для харчової продукції;
- пакувальна плівка. Ми зосереджуємся на кожному етапі виробництва, роблячи кожен наш продукт унікальним від етапу розробки дизайну, до промислового виробництва. Для нас це не просто виробництво - це мистецтво створення упаковки. Завдяки добре організованій логістиці на території країн Європи та СНГ, ми завжди залишаємось на зв'язку з нашими клієнтами, кожен день допомагаємо їм професійно та швидко вирішувати будь-які завдання пов'язані з упаковкою.
Активність в соцмережах

АО «Технологія» - виробник пакувальних матеріалів на карті

Зберегти мапу як зображення
10.03.2024 03:25
Об'єкти інфраструктури «Промисловість > Інше» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjI5NDk1IiwiMzEwOTUiLCIzMDI3NyIsIjQ0OTUiLCIyMzg2MSIsIjMwODg5IiwiMzE5MjEiLCIyOTAzNiIsIjE2NjIwIiwiMjAxNDEiLCIyMjEwNCIsIjI0ODQ0IiwiMzE5NjAiLCIyNDMyOSIsIjMxODczIiwiMzEwNjciLCIxMTUxMCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDZjNjEwMTg2YTE0MDIzNDBmOGQzNGY1YWVjZWVmYWJi