Психолог, метапсихолог, духовний практик

оновлено 30 вересня 2023 11:00 | Тячів, Закарпатська область
● ПСИХОЛОГ, МЕТАПСИХОЛОГ ●

Ігор Федоришин – психолог, метапсихолог, духовний практик. Комплексна допомога у сфері психології, езотерики і духовного розвитку.

Психолог (з др.-грец. ψυχή – «душа»; λόγος – «наука, вчення») – це спеціаліст, який має вищу психологічну освіту і професійно володіє методами відновлення емоційно-психологічного балансу людини.
Метапсихолог (приставка "мета" – означає ширше, глибше, виходячи за межі) – фахівець, що працює із речами, які виходять за рамки традиційної психології.
Духовний практик – це людина, яка займається власним духовним розвитком, володіє навиками взаємодії із тонким світом та викристовує ці напрацювання і досвід для допомоги іншим людям.

Майже 15 років я проводжу сеанси і консультації в режимі живої зустрічі, а також працюю із людьми із всього світу по Інтернету (Skype, Viber, Messenger, WhatsApp). Парельно я надаю психологічну (у мене є вища психологічна освіта), духовну та енергоінформаційну допомогу і використовую для цього психологічні техніки, внутрвшнє бачення, методи духовного зцілення і енергоінформаційний вплив. Я готовий допомогти Вам отримати здорове, щасливе і повноцінне життя, в гармонії з собою та навколишнім світом! При цьому Ви можете розраховувати на повну самовіддачу з мого боку, професійний підхід і відчутний позитивний результат вже після однієї зустрічі.

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ:

• Психологічна допомога, робота із психічними розладами, відновлення душевної рівноваги;

• Психосоматика: визначення та усунення психологічних причин виникнення проблем із здоров’ям;

• Сімейні та міжособистісні відносини: допомога у відновленні, покращенні стосунків між партнерами;

• Професійна та особиста самореалізація, пошук свого призначення в житті;

• Духовний розвиток і самопізнання, розкриття духовного потенціалу людини;

• Цілительство: корекція енергетики людини, очищення від енергетичних паразитів, структуризація тонких тіл;

• Енергоінформаційна безпека і супровід бізнесу, допомога у ведення підприємницької діяльльності.

Працюючи з Вами, я маю можливість професійно використати як чисто психологічні методи і техніки, так і методи енергоінформаційного впливу. Якщо в цьому буде необхідність, нам в нагоді стануть релаксаційні техніки, глибоке розслаблення і медитація, якими я також володію досконало. При цьому, Ви можете розраховувати на повну самовіддачу з мого боку і щире бажання допомогти. Довірте мені свої проблеми і разом ми зможемо відновити гармонія і баланс в кожній сфері Вашого життя.

Маючи майже 15 років досвіду роботи, зокрема як психолога, мені вдалося напрацювати дієві методи, які дають хороші позитивні результати. Крім цього, збільшена тривалість консультації, а це 1,5-2 год., замість 40-60 хв. (найбільш поширена тривалість консультації у всіх психологів), це реальна можливість навіть за одну консультацію чи сеанс зробити великий об’єм роботи і подарувати Вам довгоочікуване покращення і зімни.

Для запису на прийом чи уточнення будь-якої додаткової інформації дзвоніть за телефонами, що вказані нижче. Увага, консультації відбуваються лише за попереднім записом!
Активність в соцмережах
30.09.2023 11:00
Об'єкти інфраструктури «Здоров'я > Психолог» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMwMDk3IiwiMjg3NzIiLCIzMDcxNiIsIjI1MDMzIiwiMTE1NTkiLCIyODU1OSIsIjE5ODM0IiwiMzAxMzAiLCIyODQ4NyIsIjI0NDkzIiwiMjQzMDEiLCIxODY1NSIsIjI3NzQwIiwiMTY1ODAiLCIyODU1OCIsIjI5MTQyIiwiMjg2MzEiLCIyMDEzOCIsIjMxMDc1IiwiMjc1NzEiLCIzMDk2MyIsIjIzNSIsIjI1MDAxIiwiMzAwMTEiLCIzMDg0OCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDk5NmE4ZDQyNDg4MTQ2NWE4NThjYTE1ZWRkYTI1MmJl
більше ▼