Салон «Oasis VIP» — лазерні процедури, манікюр, педикюр, депіляція

оновлено 13 липня 2019 00:00 | Житомир, Житомирська область
Салон «Oasis VIP» працює на території готелю DODO с 2011 року. У закладі пропонують послуги молоді професіонали, які підвищують професійний рівень та постійно навчаються. Салон проводить процедури краси на основі прогресивних технологій індустрії краси. Серед послуг:
• зачіски, стрижки, фарбування, укладки, спа-комплекси для волосся;
• маски, пілінг, очищення обличчя;
• манікюр, педикюр;
• воскова депіляція;
• лазерні процедури та ін. У кабінеті косметологічних послуг та лазерних процедур працюють лікарі – дерматологи, які пропонують: фотоомолоджування, лікування пігментації, фотоепіляція, лазерна епіляція, видалення доброякісних новоутворень шкіри, лікування акне (вугрів), видалення судинних патологій. Ознайомитися ближче з переліком послуг центру краси можна на сайті або у адміністраторів по телефону.

Салон «Oasis VIP» — лазерні процедури, манікюр, педикюр, депіляція на карті

Зберегти мапу як зображення
13.07.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Салони краси» найближчих населених пунктів
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