«Чиста сила» - лазня, басейн, кімнати відпочинку

оновлено 02 березня 2019 00:00 | Чернівці, Чернівецька область
«Чиста сила» пропонує гостям та жителям міста Чернівці велику сауну на дровах, яка знаходиться на території центу «Барон Гартенберг». У розпорядженні відвідувачів — лазня на дровах, басейн, душ, зручна кімната відпочинку, джакузі. Сауна розміщує до 15 чоловік.
Басейн у комплексі обладнаний підсвічуванням та підігрівом води, є гідромасаж, телевізор, різного виду засоби гігієни, рушники, білизна. За бажанням, гості можуть придбати липові, березові або дубові віники. Також відвідувачі мають можливість замовити напої та їжу з ресторану комплексу прямо у зал відпочинку при лазні. На території працює Wi-Fi. За окрему платню пропонується більярд. За телефоном є можливість більше дізнатися про послуги та вартість, а також замовити оренду лазні.

«Чиста сила» - лазня, басейн, кімнати відпочинку на карті

Зберегти мапу як зображення
02.03.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Лазні та сауни» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjI4ODg3IiwiMjA5NTciLCIxODExMyIsIjIwOTExIiwiMjI4NjYiLCIzMTczMSIsIjIwOTI0IiwiMjA0MjUiLCIzMTI4MyIsIjE4MDM2IiwiMjA5MzgiLCIzMTM0NyIsIjIzMjEzIiwiMjQ0NDkiLCIyMDkyMiIsIjI4ODU5IiwiMzEyMjIiLCIxODI2MiIsIjIwOTM1IiwiMTgzNjAiLCIyMDk2MSIsIjIwOTIzIiwiMjA5MzQiLCIyMDE3OCIsIjIwNjYyIiwiMjA2NzciLCIyMDkzNyIsIjI5NDQ3IiwiMjA5MTQiLCIyMDk0MyIsIjIwOTE1IiwiMjUwNjMiLCIyMDk0NSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDU0NmVhNDFmNzNjMDk3ZDhmZmIzMzE1NDg3ZjFkMDli