Косметологічна клініка ПЕРСОНА

оновлено 25 серпня 2023 09:00 | Жмеринка, Вінницька область
▪️консультації: дерматолог, дитячий дерматолог, косметолог, трихолог.
▪️діагностика, дерматоскопія та лікування шкірних хвороб.
▪️естетична медицина: контурна пластика, збільшення губ, ботулінотерапія. професійне лікування естетичних недоліків: акне, пігментації, зморшок, рубців.
▪️апаратна косметологія.
▪️доглядова косметологія. співпраця з більш ніж 20ти профбрендами. більше 30 програм догляду: пілінги, зволоження, антивікові та терапевтичні доглядові процедури.
▪️широкий вибір професійної косметики для домашнього догляду, тревел версії, подарункові набори, профзасоби для волосся.
▪️інтер'єрна парфумерія. дифузори, аромаспреї, аромасвічки, саше. подарункові набори.
▪️подарункові сертифікати.
Активність в соцмережах

Косметологічна клініка ПЕРСОНА на карті

Зберегти мапу як зображення
25.08.2023 09:00
Доброго дня!! Хочу залишити відгук про "Персону" Приходила туди з проблем висипів на обличчі, пройшла консультацію,призначили мазь в перший день і сказали,що на другий день буде ефект ,на другий день нічого не було писала Оксані Завадцькій сказали користуватися на далі,продовжила все те саме немає результату порадила купити іншу мазь Derevi s ms( мазь робить ще гірше) ЖАХ стан лиця погіршився🤦 знову писала дзвонила Оксані З не відповідає на дзвінки РЕЗУЛЬТАТ НУЛЬ НЕ ВІРНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ЛІКУВАННЯ ДЕРМАТОЛОГА 😱НЕ РЕКОМЕНДУЮ клініку!!!!!!!!!!!!! Знаю інших людей,які ходили туди також нічим не ДОПОМОГЛИ, тільки зробили гірше!!! НЕ МОВЧІТЬ ПИШІТЬ ВІДГУКИ ГОВОРІТЬ ПРО ЦЕ !!!!!!!!!!!!
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Краса > Косметологія» найближчих населених пунктів
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
більше ▼