Клініка естетичної медицини «Эстімед» — лазерна косметологія, догляд за тілом

оновлено 05 вересня 2019 00:00 | Ужгород, Закарпатська область
Клініка естетичної медицини «Эстімед» працює в Тернополі з 2007 року, використовуючи на практиці традиційні методики індустрії краси та лазерне обладнання, дотримуючись заходів безпеки і норм гігієни. Фахівці салону пропонують клієнтам допомогу, проводять для підбору процедур консультації та бесіди, враховують всі фактори і наявність протипоказань.
У переліку послуг центру косметології:
• догляд за обличчям, пілінги, маски, ін'єкції, контурна пластика, мезотерапія та ін.;
• перманентний макіяж;
• лазерна косметологія — шліфування, епіляція, коагуляція судин;
• догляд за тілом: масаж, прокол вух, педикюр, кавітація, ліфтинг та інше;
• лікування патологій. На території двухповерхового центру клієнти знайдуть зону SPA-процедур, кабінет манікюру-педикюру, два косметологічних кабінети і відділ лазерної косметології. Подробиці пропонується дізнатися по телефону, також корисна інформація є на сайті закладу.

Клініка естетичної медицини «Эстімед» — лазерна косметологія, догляд за тілом на карті

Зберегти мапу як зображення
05.09.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Косметологія» найближчих населених пунктів
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