Народицький районний сектор Центру пробації в Житомирській області

оновлено 09 лютого 2024 09:00 | Народичі, Житомирська область
Метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.

Завданнями пробації є:

  • підготовка досудових доповідей щодо обвинувачених;
  • здійснення нагляду за засудженими до покарань у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт, особами, яким покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк замінено покаранням у виді громадських робіт або виправних робіт, особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням, звільненими від відбування покарання вагітними жінками і жінками, які мають дітей віком до трьох років;
  • виконання певних видів покарань, не пов’язаних з позбавленням волі;
  • направлення засуджених до обмеження волі для відбування покарання до виправних центрів;
  • реалізація пробаційних програм стосовно осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням;
  • проведення соціально-виховної роботи із засудженими;
  • здійснення заходів з підготовки осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, до звільнення;
  • реалізація інших заходів, спрямованих на виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.
Питання та відповіді:
  • Якщо відносно Вас складається досудова доповідь?
    • Що таке досудова доповідь
      Якщо вас звинувачено у вчиненні злочину невеликої або середньої тяжкості, або тяжкого злочину, за який нижня межа санкцій не перевищує п’ять років позбавлення волі, працівник пробації має зібрати інформацію про вас та відобразити її у спеціальному документі. Цей документ називається досудова доповідь.
    • Для чого потрібна досудова доповідь
      Цей документ може допомогти суду прийняти виважене рішення щодо застосування до особи альтернативного покарання, отримавши інформацію не лише про неправомірний вчинок, але й повну інформацію про особу, яка підозрюється у його вчиненні, дізнатися про обставини життя, які могли стати причиною злочину, а також про заходи, які пропонує орган пробації для усунення таких обставин. Досудова доповідь приймається судом до уваги.
    • Хто такий працівник пробації
      Працівник органу пробації є незалежною особою, яка, надасть суду необхідну інформацію про обвинуваченого. Під час зустрічей працівник пробації буде задавати вам питання про ваше особисте життя, поведінку, роботу (навчання), стосунки з близькими, друзями та іншими людьми, матеріальне становище та про ваше ставлення до певних життєвих подій і обставин. Працівник органу пробації використовує різні методи збору інформації про особу правопорушника. Він має роз’яснити вам ваші права та обов’язки, ознайомити з порядком підготовки досудової доповіді та умовами участі у підготовці цього документу.
    • Які я маю права під час складання досудової доповіді?
      Ви маєте право:отримувати роз’яснення щодо підготовки та використання досудової доповіді; відмовлятися від участі у підготовці досудової доповіді; брати участь у підготовці досудової доповіді, надавати працівнику пробації інформацію, необхідну для підготовки такої доповіді; заявляти відвід працівнику пробації, який складає досудову доповідь. Відвід може бути заявлений, якщо є сумніви у неупередженості працівника пробації. подавати зауваження та уточнення. Якщо працівник пробації не погодиться з вашою точкою зору, то ви можете викласти зауваження письмово і вони будуть надані до суду разом з досудовою доповіддю. ознайомлюватися з текстом досудової доповіді. До направлення досудової доповіді до суду працівник пробації викличе вас для ознайомлення з її змістом.
    • Звідки отримується інформація для складання досудової доповіді?
      Для підготовки досудової доповіді працівник пробації має право спілкуватися з найближчим оточенням обвинуваченого: рідні, друзі, колеги, інші особи, які знайомі з ним, а також отримувати інформацію з інших джерел: матеріалів кримінального провадження, місця роботи, або навчання, проживання, тощо.
    • Хто може ознайомитися з досудовою доповіддю?
      Інформація, що буде надана для підготовки досудової доповіді, захищається законом. З нею може ознайомитися лише обмежене коло осіб: працівник пробації, суддя, прокурор, захисник та потерпілий.
    • Якщо обвинувачується моя дитина?
      Складення досудової доповіді про неповнолітнього обвинуваченого віком від 14 до 18 років здійснюється з урахуванням вікових та психологічних особливостей неповнолітнього. Неповнолітній обвинувачений викликається до органу пробації разом з його батьками або іншими законними представниками. Бесіда з неповнолітнім обвинуваченим проводиться у присутності хоча б одного з його батьків або інших законних представників. Неповнолітній обвинувачений, його батьки або інші законні представники ознайомлюються зі змістом інформації, зазначеної в описі бесіди, під підпис.(Наказ Міністерства юстиції України від 27.01.2017 №200/5 «Про затвердження Порядку складення досудової доповіді»)
  • Якщо ви засуджені до покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю?
    • Для чого потрібне покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю?
      Покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю має на меті в подальшому недопущення вчинення засудженими особами злочинів з використанням певних посад чи в результаті зайняття певною діяльністю. Дане покарання може бути призначене як основне, так і додаткове.
    • Що передбачає покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю?
      Власник підприємства, установи, організації за вашим місцем роботи зобов’язаний звільнити вас з посади, яку ви позбавлені права обіймати, або звільнити від виду професійної діяльності, займатися якою вам заборонено. Дозвіл на зайняття певним видом діяльності буде анульовано, а документ, що дає право займатися певним видом діяльності, вилучено органом, який надавав дозвіл (наприклад, керувати транспортними засобами – вилучається посвідчення водія).
    • Які я маю права?
      Під час перебування на наглядовій пробації, ви маєте право на: роз’яснення Вам ваших прав та обов’язків; отримання інформації про умови відбування покарання та звільнення від відбування покарання; отримання інформації про можливу допомогу і консультації; оскарження рішень, дій або бездіяльності персоналу органу пробації; участь у складенні Вашого індивідуального плану роботи; участь у програмах і заходах, що організовуються органом пробації; нерозголошення інформації стосовно Вас третім особам, окрім випадків, що передбачені законом.
    • Що я зобов’язаний (-а) робити?
      У разі покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю Ви зобов’язані:виконувати судове рішення; надавати на вимогу уповноваженого органу з питань пробації документи, пов’язані з виконанням даного покарання; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про місце роботи і проживання чи їх зміну; з’являтись за викликом до уповноваженого органу з питань пробації.
    • Чи можу я виїжджати за кордон?
      Засудженому забороняється без погодження з уповноваженим органом з питань пробації виїжджати за межі України.
    • Що має робити працівник пробації?
      За викликом Ви маєте з’явитися до органу пробації, познайомитися зі своїм інспектором. Інспектор має роз’яснити Вам свої права та обов’язки, ознайомити Вас з порядком та умовами відбування вашого покарання. Працівником органу пробації проводиться соціально-виховна робота за індивідуальним планом з урахуванням оцінки ризиків повторного вчинення кримінальних правопорушень. Індивідуальний план – це Ваш путівник, який розробляється працівником пробації за Вашої добровільної участі. Він визначає коло проблемних питань та найкоротші шляхи їх вирішення, порядок надання Вам необхідної консультативної, психологічної та інших видів допомоги для досягнення позитивних змін і зменшення ризику вчинення нових правопорушень.
    • Що буде, якщо я не з’явлюся до органу пробації?
      В разі залишення місця проживання або неприбуття до органу пробації, працівник органу пробації проведе заходи щодо виявлення Вашого місцезнаходження. Якщо не вдасться встановити Ваше місцезнаходження, працівник органу пробації направить матеріали для правоохоронних органів для проведення подальших розшукових заходів (Вас оголосять у розшук).
  • Якщо ви засуджені до покарання у виді виправних робіт?
    • Що таке виправні роботи?
      Виправні роботи – це вид покарання, який передбачає відрахування із суми Вашого заробітку за місцем роботи в дохід держави коштів у розмірі, визначеному рішенням суду (в межах від десяти до двадцяти відсотків). Покарання у виді виправних робіт встановлюється на строк від шести місяців до двох років.
    • До кого не застосовується покарання у виді виправних робіт?
      Виправні роботи не застосовуються до вагітних жінок та жінок, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною, до непрацездатних, до осіб, що не досягли шістнадцяти років, та тих, що досягли пенсійного віку, а також до військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, працівників правоохоронних органів, нотаріусів, приватних виконавців, суддів, прокурорів, адвокатів, державних службовців, посадових осіб органів місцевого самоврядування. Стосовно особи, яка після ухвалення судового рішення стала непрацездатною, уповноважений орган з питань пробації вносить подання до суду про заміну виправних робіт штрафом у порядку, визначеному кримінальним та кримінальним процесуальним законодавством. Стосовно жінки, яка стала вагітною, уповноважений орган з питань пробації вносить подання до суду про її дострокове звільнення від відбування покарання.
    • Які я маю права?
      Під час перебування на наглядовій пробації, ви маєте право на:роз’яснення Вам ваших прав та обов’язків; отримання інформації про умови відбування покарання та звільнення від відбування покарання; отримання інформації про можливу допомогу і консультації; оскарження рішень, дій або бездіяльності персоналу органу пробації; участь у складенні Вашого індивідуального плану роботи; участь у програмах і заходах, що організовуються органом пробації; нерозголошення інформації стосовно Вас третім особам, окрім випадків, що передбачені законом.
    • Що я зобов’язаний (-а) робити?
      У разі покарання у виді виправних робіт Ви зобов’язані:додержуватися встановлених відповідно до закону порядку та умов відбування покарання; сумлінно ставитися до праці; працевлаштуватися або за направленням уповноваженого органу з питань пробації звернутися для взяття на облік до органів державної служби зайнятості для реєстрації як безробітних, якщо на час виконання вироку вони не працюють або звільнені з роботи відповідно до законодавства про працю та працевлаштуватися, якщо їм буде запропоновано відповідну посаду (роботу); повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання; погоджувати з уповноваженим органом з питань пробації зміну місця роботи; з’являтися за викликом до уповноваженого органу з питань пробації. повідомляти уповноважений орган з питань пробації про поважні причини невиходу на роботу або неприбуття за викликом до уповноваженого органу з питань пробації, а також про зміну місця роботи. Ухиленням від виправних робіт вважається:Систематичне невиконання встановлених обов’язків; Порушення порядку та умов відбування покарання; Вчиняти проступки, за які Вас було притягнуто до адміністративної відповідальності; Допущення більше 2-х разів протягом місяця прогулів; Допущення більше 2-х порушень трудової дисципліни протягом місяця; Поява на роботі в нетверезому стані, у стані наркотичного або токсичного сп’яніння.
    • Що має робити працівник пробації?
      За викликом Ви маєте з’явитися до органу пробації, познайомитися зі своїм інспектором. Інспектор має роз’яснити Вам свої права та обов’язки, ознайомити Вас з порядком та умовами відбування вашого покарання. Працівником органу пробації проводиться соціально-виховна робота за індивідуальним планом з урахуванням оцінки ризиків повторного вчинення кримінальних правопорушень. Індивідуальний план – це Ваш путівник, який розробляється працівником робації за Вашої добровільної участі. Він визначає коло пробдлемних питань та найкоротші шляхи їх вирішення, порядок надання Вам необхідної консультатиіної, психологічної та інших видів допомоги для досягнення позитивних змін і зменшення ризику вчинення нових правопорушень.
    • Що буде, якщо я не з’явлюся до органу пробації?
      В разі залишення місця проживання або неприбуття до органу пробації, працівник органу пробації проведе заходи щодо виявлення Вашого місцезнаходження. Якщо не вдасться встановити Ваше місцезнаходження, працівник органу пробації направить матеріали для правоохоронних органів для проведення подальших розшукових заходів (Вас оголосять у розшук).
    • Які я можу отримати "бонуси" за зразкову поведінку?
      За зразкову поведінку і сумлінне ставлення до праці працівник пробації може застосувати до Вас заходи заохочення:подати матеріали до суду про умовно-дострокове звільнення від покарання; зарахувати час щорічної відпустки у строк відбування покарання.
  • Якщо ви засуджені до покарання у виді громадських робіт?
    • Що таке громадські роботи?
      Громадські роботи полягають у виконанні Вами у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт, які є некваліфікованими. Вид громадських робіт визначають органи місцевого самоврядування. Громадські роботи виконуються за Вашим місцем проживання. Громадські роботи виконуються не більше, як чотири години на день, а неповнолітніми – дві години на день, але не менше 25 годин на місяць.
    • До кого не застосовується покарання у виді громадських робіт?
      Стосовно особи, яка після ухвалення судового рішення визнана інвалідом першої або другої групи або досягла пенсійного віку, а також жінки, яка стала вагітною, уповноважений орган з питань пробації направляє до суду подання про звільнення її від подальшого відбування покарання.
    • Які я маю права?
      Під час перебування на наглядовій пробації, ви маєте право на:роз’яснення Вам ваших прав та обов’язків; отримання інформації про умови відбування покарання та звільнення від відбування покарання; отримання інформації про можливу допомогу і консультації; оскарження рішень, дій або бездіяльності персоналу органу пробації; участь у складенні Вашого індивідуального плану роботи; участь у програмах і заходах, що організовуються органом пробації; нерозголошення інформації стосовно Вас третім особам, окрім випадків, що передбачені законом.
    • Що я зобов’язаний (-а) робити?
      У разі покарання у виді громадських робіт Ви зобов’язані:додержуватися встановлених відповідно до закону порядку і умов відбування покарання; сумлінно ставитися до праці; працювати на визначених для них об’єктах і відпрацьовувати встановлений судом строк громадських робіт; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання; з’являтися за викликом до уповноваженого органу з питань пробації. Ухиленням від виправних робіт вважається:систематичне невиконання встановлених обов’язків; порушення порядку та умов відбування покарання; притягнення до адміністративної відповідальності за правопорушення, які були вчинені після письмового попередження; невихід більше 2-х разів протягом місяця на громадські роботи; допущення більше 2-х порушень трудової дисципліни протягом місяця; поява на роботі в нетверезому стані, у стані наркотичного або токсичного сп’яніння; порушення громадського порядку, за яке Вас було притягнуто до адміністративної відповідальності. повідомляти уповноважений орган з питань пробації про поважні причини, що унеможливлюють вихід на громадські роботи або прибуття за викликом до уповноваженого органу з питань пробації, а також про зміну місця проживання.
    • Що має робити працівник пробації?
      За викликом Ви маєте з’явитися до органу пробації, познайомитися зі своїм інспектором. Інспектор має роз’яснити Вам свої права та обов’язки, ознайомити Вас з порядком та умовами відбування вашого покарання. Працівником органу пробації проводиться соціально-виховна робота за індивідуальним планом з урахуванням оцінки ризиків повторного вчинення кримінальних правопорушень. Індивідуальний план – це Ваш путівник, який розробляється працівником робації за Вашої добровільної участі. Він визначає коло пробдлемних питань та найкоротші шляхи їх вирішення, порядок надання Вам необхідної консультатиіної, психологічної та інших видів допомоги для досягнення позитивних змін і зменшення ризику вчинення нових правопорушень.
    • Що буде, якщо я не з’явлюся до органу пробації?
      В разі залишення місця проживання або неприбуття до органу пробації, працівник органу пробації проведе заходи щодо виявлення Вашого місцезнаходження. Якщо не вдасться встановити Ваше місцезнаходження, працівник органу пробації направить матеріали для правоохоронних органів для проведення подальших розшукових заходів (Вас оголосять у розшук).
  • Якщо ви засуджені до покарання у виді штрафу?
    • Що таке штраф?
      Штраф – це грошове стягнення, що накладається судом у випадках і розмірі, встановлених в Особливій частині Кримінального кодексу України. Розмір штрафу визначається судом залежно від тяжкості вчиненого злочину з урахуванням майнового стану винного в межах від тридцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян до п’ятдесяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
    • Які я маю права?
      Якщо Вас засуджено до штрафу, Ви маєте право на:роз’яснення Вам ваших прав та обов’язків; отримання інформації про можливу допомогу і консультації; оскарження рішень, дій або бездіяльності персоналу органу пробації; нерозголошення інформації стосовно Вас третім особам, окрім випадків, що передбачені законом.
    • Що я зобов’язаний (-а) робити?
      У разі покарання у виді штрафу Ви зобов’язані сплатити штраф у місячний строк після набрання вироком суду законної сили і повідомити про це уповноважений орган з питань пробації за місцем проживання шляхом пред’явлення документа про сплату штрафу. У разі призначення штрафу з розстрочкою виплати певними частинами Ви зобов’язані сплачувати штраф у розмірі та строки, встановлені вироком суду. Про сплату відповідної частини штрафу Ви маєте повідомити уповноважений орган з питань пробації за місцем проживання шляхом пред’явлення документа про сплату відповідної частини штрафу.
    • Що буде, якщо я не сплачу штраф?
      У разі несплати Вами штрафу у місячний строк, суд за поданням уповноваженого органу з питань пробації розглядає питання про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавленням волі відповідно до закону.
  • Якщо ви звільнені від відбування покарання з випробуванням (іспитовий строк)?
    • Що таке звільнення від відбування покарання з випробуванням (іспитовий строк)?
      Звільнення від відбування покарання з випробуванням полягає у звільненні засудженого від основного покарання за умови, що він протягом визначеного судом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки. Іспитовий строк відповідно до статті 75 Кримінального Кодексу України встановлюється судом тривалістю від одного до трьох років. У разі звільнення від відбування покарання з випробуванням, Ви маєте довести, що усвідомили свій негативний вчинок, бажаєте змінитися. Ви не повинні вчиняти нові злочини і маєте виконати обов’язки, які покладені на Вас судом.
    • Які я маю права?
      Під час перебування на наглядовій пробації, ви маєте право на:роз’яснення Вам ваших прав та обов’язків; отримання інформації про умови відбування покарання та звільнення від відбування покарання; отримання інформації про можливу допомогу і консультації; оскарження рішень, дій або бездіяльності персоналу органу пробації; участь у складенні Вашого індивідуального плану роботи; участь у програмах і заходах, що організовуються органом пробації; нерозголошення інформації стосовно Вас третім особам, окрім випадків, що передбачені законом.
    • Що я зобов’язаний (-а) робити?
      У разі звільнення від відбування покарання з випробуванням Ви зобов’язані:виконувати обов’язки, які покладені на Вас судом; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання; з’являтись за викликом до зазначеного органу. До основних обов’язків належать:періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання. До додаткових обов’язків належать:попросити публічно або в іншій формі пробачення у потерпілого; не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації; працевлаштуватися або за направленням уповноваженого органу з питань пробації звернутися до органів державної служби зайнятості для реєстрації як безробітного та працевлаштуватися, якщо йому буде запропоновано відповідну посаду (роботу); виконувати заходи, передбачені апробаційною програмою; пройти курс лікування від розладів психіки та поведінки внаслідок вживання психоактивних речовин або захворювання, що становить небезпеку для здоров’я інших осіб; дотримуватися встановлених судом вимог щодо вчинення певних дій, обмеження спілкування, пересування та проведення дозвілля.
Активність в соцмережах
09.02.2024 09:00
Об'єкти інфраструктури «Закон > Пробація» найближчих населених пунктів
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