Компанія приватних розслідувань

оновлено 31 травня 2022 03:49 | Кропивницький, Кіровоградська область
Кропивницьке представництво "Компанії приватних розслідувань" на договірній основі надає послуги по забезпеченню безпеки для бізнесу та приватних осіб, всі види детективних послуг, поліграфічні дослідження.
Конфіденційність, порядність та нестандартний підхід до вирішення будь-якого завдання гарантовано.
Співробітники Кіровоградського представництва компанії входять до Всеукраїнського громадського обєднання "Міжнародна асоціація розслідувачів та експертів з кризових ситуацій" (ГО "МАРЕКС"), в звязку з чим маємо можливість викоувати завдання та гаранутвати якість роботи по всій Україні та за ї межами.

31.05.2022 03:49
Спасибо огромное детективному агентству за помощь в поиске предков. Очень внимательные люди, работают быстро и качественно. Успехов Вам во всем!!
відповісти (0)
Благодарю за роботу. Помогли найти родственника и уладить спорные вопросы. Очень доволен работой и отношением сотрудников. Цена/качество адекватное.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Закон > Детективи» міста Кропивницький
Об'єкти інфраструктури «Закон > Детективи» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIwMjcwIiwiMjAyMzciLCIyMDI0NiIsIjIwMjE4IiwiMjUwNjciLCIyMDI2MyIsIjEyMjY3IiwiMjAyMjAiLCIyMDIyNCIsIjMwOTkxIiwiMjQ2OTgiLCIyMDIxNyIsIjIwMTIyIiwiMjQxNDUiLCIyMDIzOCIsIjE0NzkzIiwiMjAyNDgiLCIyMDIxOSIsIjIwMjYyIiwiMTQwMCIsIjIwMjY0IiwiMjAyNzEiLCIyMDI0NyIsIjIwMjU1IiwiMjAyMjMiLCIyMDIzNSIsIjIwMjM2IiwiMjQ0NTEiLCIxODg5IiwiMjAyNTYiXX1fIyRfU0VHSCskJCRlNjZhYzNhOThlYWZmNmIxZTg4MDU2ZjkwNzg2MjA4ZA==