Вишгородський районний підрозділ ПАТ «Київобленерго»

оновлено 31 грудня 2022 21:23 | Вишгород, Київська область
Основним видом діяльності ПАТ «Київобленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Київобленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).
31.12.2022 21:23
Доброго вечора.
У м. Вишгород вул. Грушевського 7 немає світла з 15-Ї години. Новорічна ніч, казали, що буде світло, а вже понад 6 годин світло відсутнє. Можете, будь ласка, сказати коли воно буде?
відповісти (0)
вчора (22.12.22) дали світло на вул. Свято-Покровська, у с. Нових Петрівцях. через годину світло зникло, у сусіда напроти світло було, і так як живу близько до світлофора, він світив,ще через хвилин 20 світла не було ні де. 23.12.22 о 12:00 світло дали знову, але світло на вул. Свято-Покровська 327 і взагалі по нашій стороні не з'явилося, зате у сусідів є. прошу подивитися, бо світла немає тільки на стороні Свято-Покровська 327.
відповісти (0)
Мешканці 6-ти поверхових будинків ЖК Смарагдове місто в селі Нові Петрівці вже ШІСТЬ діб без світла, тепла та води в своїх оселях!!!!!
Неможливо добитися правди, хто що ремонтує та за що відповідає
Вчора була спроба вімкнути будинки, проте будинок номер 6 по вул. Европейська одразу вимкнувся взагалі... на телефонні дзвінки відповідають, що ви маєте бути зі світлом
Бездіяльність та безвідповідальність деяких служб вбиває, як морально, так і фізично, не хуже зовнішнього ворога
Цей блекаут створено штучно, оскільки за ШІСТЬ діб можна привести до ладу будь-яке пошкодження
Особисті спроби додзвонитися не мали успіху
Зареєструйте, будь ласка, звернення
8278662790
Нові Петрівці, вул.Европейська 6, кв 32
відповісти (0)
С.Сувид вул Піщана 18-А тел. 540067605083. Я не маю можливості визвати аварійну бригаду уже добу, не має доступу електроенергії до будинку, телефон відповідає автовідповідач "що абонент не може прийняти звінок, передзвоніть пізніше і так щоразу." Прошу зареєструвати заявку, бо зв'язатися з Вами неможливо.
відповісти (0)
С Абрамовка вечером 1 августа пропал свет в доме до сих пор едет бригада, а сегодня уже августа 17 00
Если бы унас была задолженность по свету то бригада для отключения была бы в течении часа
Я очень Вас прошу разобраться с нашей проблемой, на улице 30градусов жары, продукты все испортились
Пожалуйста решите проблему
відповісти (0)
Село Хотянівка Вишгородский район майже кожний день зникає світло а разом з ним і мобільний інтернет! Майте совість! Діти знаходяться вдома на дистанційному навчанні і уроки проходять онлайн! Для навчання потрібно світло і Інтернет! У нас уроки закінчуються не раніше 15:00
відповісти (0)
В місті Вишгород по вулиці Набережна 12 вже тиждень коїться вакханалія з електроенергією. Хтось сидить зовсім без світла, у когось скачки напруги від 140-150 вольт до 240-260. ТИЖДЕНЬ!!! Декілька днів розбиралися, чия це відповідальність, ще дні півтора з’ясовували, в чому проблема і тепер за ЦІЛИЙ ДЕНЬ (шоста доба такої ситуації, ШОСТА!) бригада спромоглася лише вирити кляту яму на місці ремонтних робіт. Це ЩО? Просто ЩО?? Ніякі дзвінки і звернення не допомагають, всім просто начхати (це найменш грубе слово). Я також, як і коментаторка нижче, міркую над тим, щоб звернутися на телебачення, може хоча б це змусить людей виконувати СВОЮ РОБОТУ і дотримуватися, трясця його, ЗАКОНІВ. Я хочу спитати про те, ким будуть відшкодовані збитки завдані скачками напруги і її відсутністю, тому що у людей через це погоріла і вийшла з ладу частина техніки. Про те, як в таких умовах виживати? Як працювати на дистанційній роботі? Як прати? Що робити з холодильниками? Да в таких ситуаціях треба діяти терміново, а не чухати пуза, розкачуватись тиждень і в день запланованих робіт зробити НІЧОГО. Це якась жесть і знущання над людьми.
відповісти (0)
Добрий день! Поясніть мені, чому в Вишгороді за адресою вул. Набережна, 12, з 01.02.2021р. НЕМАЄ НАПРУГИ В РОЗЕТКАХ, електроприлади не працюють. На мої звернення на гарячу лінію Колцентру, до депутата міської ради, на урядову гарячу лінію ніяк не реагують. Маю намір звернутися на телебачення. Скільки можна терпіти таке знущання, чи мені перерахують вартість електроенергії, я не отримую зазначих послуг. Чи мешканцям потрібно перекривати дороги? До чого Ви доводите людей👿
відповісти (0)
Безсовісні люди на вулиці -20ми сидим без світла і не можна дочекатись ресовців, совість у вас є?? Київобленерго?????
відповісти (0)
Скільки можна просить, ще перед новим роком просила згорів автомат на лічильнику, зараз морози автомат без кінця вибиває, на гарячу лінію телефонувать безполезно як буть, що робить???? Де ваша совість працівники???
відповісти (0)
Просто полное безобразие!!! Второй раз сегодня уже нет света в с. Хотяновке. Сколько можно!!!! Это уже не первый раз на этой неделе да и сегодня. В аварийную службу дозвониться не возможно, либо там вообще трубку не берут. Дома трое маленьких детей!!!!! Нет света, а соответсвенно тепла и воды!!!! Куда звонить и что делать!!! Зачем на сайте оставлять номера телефонов, если по ним вообще нельзя дозвониться. Там просто не поднимают трубку. На минуточку уже 22.45. Детям холодно!!!! Что за наглый пофигизм в облэнерго!!!! Деньги плати, а услуги нет!!!! Да и морозитесь по телефону!!!! Устранить поломку не в состоянии!!!! Позор!!!! Дармоеды!!!!! Завтра телевидение вызову!!!!
відповісти (0)
Нет света в селе Владимировка по адресу ул. Ермошина29
відповісти (0)
Примите меры село ровы улица Днепровская 18 пидключення свитла мимо счётчика на протяжении 4 рокив користуються электроэнергии безкоштовно
відповісти (0)
с. Литвинівка.
Організація працює, не краще чим в часи СРСР. За 40 років тільки не що давно встановили додатковий трансформатор на нашу лінію, до цього напруга в вечері становила 160В. Вже не один електроприлад згорів. Також декілька років на зад перенесли лічильники з будинку на вулицю. Пластикові коробки під лічильник з дешевого пластику, який вже почав тріскатись, вигорів на сонці і не видно як знімати показники. Поставили ввідний автомат на все домогосподарство 20А. ( Наче в однокімнатну квартиру-ще за старими радянськими нормативами.) Та щей низької якості. Тепер раз на рік вигорають контакти. Для заміни потрібно чекати добу-дві, сидіти без освітлення. Купувати потрібно самим, і тільки такого ж номіналу. Для заміни на автомат більшої потужності потрібно їхати писати Заяву, платити ще якісь додаткові платежі. Після заміни, як сказали монтери, потрібно також їхати в головний офіс писати заяву. Не вже не можна щоб подати заявку за телефоном (розмову для чогось же записують ?)., і підписати оригінал заяви вже на місці під час заміни автомату ?.
Чим більше ми використовуємо електроенергії тим більше за неї платим, тим більше вони заробляють коштів. Чому ж тоді, в наш час електронних технологій, бюрократія і бардак в Київобленерго процвітають ?.
відповісти (0)
Зневага до людей, чому повністю ігнорують дзвінки на гарячу лінію? Додзвонитися неможливо. Де тепер брати інформацію коли з'явитися світло?
відповісти (0)
Согласно договору, мне приходили на электронную почту квитанции об оплате за потребляемое электричество (с. Лебедевка Вышгородский р-н). Уже полгода не приходит ни одной квитанции, не смотря на то, что регулярно посылаю в смс-режиме (согласно договору) показания счетчика. Приходиться платить произвольно (я пользуюсь Приват 24). Когда проясниться ситуация - ведет ли Облэнерго учет потребляемой электроэнергии и как получить обратную связь от этого учреждения? Неужели нужно опять бросать все дела и ехать отстаивать очереди на приём? Куда делись бывшие ранее инспектора по выезду (с которыми, надо заметить, часто не совпадали наши показания)? И когда прекратиться это безобразие?
відповісти (0)
Как согласовывать с вами показания счётчика? Вы в квитанции присылаете многократно большие показания реальных. В личном кабинете реальные показания не принимаются. За выставленные несуществующие показания выставляете счёт по двойной цене. Адрес: Осещина 2.1 Бендик М. О. Реально сейчас показания 5348
О/р 200758050
відповісти (0)
прошу винести лічильник на фасад ,матеріалами ми забезпечуемо також заміна ввідного проводу, винести провід від стовба до хати регістраціонний №174 /06 18 від 27.06.2018 року. особливий рахунок 200749763, всі кошти в плачен в банку . питання коли буде виконана ця заявка !!!!!!!!!!!
відповісти (0)
Ваше облуживание это тихий ужас! По Дымеру02.03.19. С 9 утра и на данный момент 02.03.19. 17:30- до сих пор нету света!!!
Сколько это может продолжаться, что вы себе позволяете!!!
Я понимаю ну на 2 ;3 часа отключили, но это уже переходит все границы!!!
відповісти (0)
Відключення не в перший раз електропостачання 18.06.19р. з 10.00 до 18.00 на МСТ "Озера-15" розцінюю, як зухвале, зневажливе ставлення до мешканців масиву. В час шкільних канікул, спеки залишити на 8 годин людей з дітьми з непрацюючими холодильниками, насосними станціями водопостачання, електроплитами розцінюю, як навмисне заподіяння шкоди. Ваші виправдовування, що це технологічне відключення, і саме на 8 годин, а не на 3-4 години, свідчить про вашу недостатню професійну компетентність. Може вашому керівництву запропонувати заміну кадрів на більш відповідальних? Напевне так і треба!
відповісти (0)
Добрий день, в селі Нижча Дубечня по вулиці Проспект миру 49 а в 4-х поверховому будинку не має світла вже з 6 ранку (сьогодні 08.07.2019. На даний момент вже 15:04). Працівники гарячої лінії ігнорують телефонні дзвінки чи просто збивають. Просимо прийняти міри.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Енергетика, опалення» найближчих населених пунктів
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