Анод одесса - електродні котли

оновлено 19 жовтня 2022 19:18 | Одеса, Одеська область
Електродні котли – енергозбереження вищого рівня: 1 кВт електроенергії опалює 15 м. кв. площі приміщення.
Енергозберігаючий електродний котел – це оптимальний варіант для забезпечення комфортного температурного режиму в приміщеннях різного розміру та призначення. Завдяки оригінальній конструкції, сучасні електродні енергозберігаючі котли нашого виробництва істотно перевершують аналогічні агрегати, а також газові та твердопаливні опалювальні прилади за своїми технологічними параметрами та експлуатаційними характеристиками. Їх відрізняє ефективність, ощадливе споживання електроенергії та універсальність застосування: таке обладнання чудово підійде приватному домоволодінню, невеличкому офісу, просторому виробничому приміщенню.

У наших клієнтів є унікальна можливість зробити автономну систему опалення супер-зручною та практичною з економічної точки зору. Розумні опалювальні агрегати, розроблені українськими програмістами, здатні реагувати на команди та змінювати режим роботи дистанційно. Anod Digital, з мобільним застосунком в якості дистанційного керування, дарує нові можливості, роблячи життя в приватному будинку або квартирі комфортніше. Обладнання Анод Діджитал дозволяє:

керувати роботою системи без особистої присутності;
планувати режими обігріву на відстані;
продовжити термін служби котла, мінімізуючи кількість циклів включення-виключення;
встановити комфортну температуру по дорозі додому.

І головне, що не менш актуально в наших реаліях – суттєва економія коштів, внаслідок обрання оптимального режиму роботи котла у будь який час. Цим унікальним нюансом котли нашого виробництва вигідно відрізняються від аналогічних електродних пристроїв.

Переваги та особливості електродних котлів
Більш ніж гідною альтернативою газовому опаленню з відносно недавніх пір став електричній котел: теновий, індукційний та електродний. Найбільший попит мають електродні системи опалення, які характеризуються економічністю, простотою встановлення та компактністю. Електродні котли стали популярними, завдяки своїм унікальним особливостям:

ККД, близький до 100%;
не потрібен димохід;
може самостійно збільшить тиск в контурі;
немає небезпеки аварії при витоку теплоносія;
мала інертність – ефективна зміна температурного режиму;
відстеження процесу автоматикою;
можливість використання декількох котлів одночасно;
нешкідливий для навколишнього середовища;
малі розміри при високій потужності.
19.10.2022 19:18
Об'єкти інфраструктури «Будівництво > Опалення» міста Одеса
Об'єкти інфраструктури «Будівництво > Опалення» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMwNDciLCIyMzU3MyIsIjMxMTQzIiwiMTk3MSIsIjI1MDg5IiwiMTY2MTIiLCIxNDU5OSIsIjMyMDUxIiwiMjI2NDMiLCIzMDI4MyIsIjI5NTk1IiwiMTEwNjgiLCIyMjYzMSIsIjMyMDE3IiwiMTEwNTYiLCIyOTM3NyIsIjIwNzY5IiwiMTg1NDQiLCIyODYwMiIsIjIyNzI0IiwiMjM5MDQiLCIyOTE4NCIsIjI0MzM1IiwiMzE1OTciLCIyNTY2NSIsIjI1ODUyIiwiMjk2NzQiLCIyODQ4OSIsIjIyMTEzIiwiMjkzOTAiLCI2OTkiLCIxNzYwOSIsIjMxOTQzIiwiMjA4NTEiLCIyOTI2NCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGE4NjE1ZTY1NjIzYmRhMTRmMzQ2ZDFhMTA0Zjk3Mzky